Májkrémes bagett Ammerländer Tilsiter sajttal és madársalátával
Egyszerűnek tűnik az elkészítése, és az is! A rafinált sajtválasztás és egy kis madársaláta mégis egyedivé, különlegesség teszi az összhatást - látványban és ízben egyaránt!
Halas clubszendvics
Egy aktív hétvégi nap reggelén simán bevállalnánk!
Disznósajtos bagel Ammerländer Edámi sajttal és zöldborsócsírával
Ha valami nem mindennapira vágysz, íme, egy igazán bevállalós darab. A tehénsajt és a disznósajt meglepő találkozása egy friss és üde társaságban.
Tonhalas háromszög szendvics Ammerländer Trappista sajttal
Ne érd be az előre csomagolt verzióval! Itt az ideje, hogy otthon készítsd el ezt a klasszikus, méltán népszerű harapnivalót.
Sonkás-tojásos clubszendvics
A húsvétról maradt sonka és tojás mellé még a tormából is kerülhet bele.
Vegán sajtkrémes-avokádós szendvics
Avokádó rajongók, most figyeljetek!
Grillsajtos-aszalt paradicsomos szendvics
Mediterrán ízek szendvicsbe zárva.
Nyári grillszendvics
Ha nyár, akkor grillszezon, de ne csak húst grillezzünk!
Sült csirkemelles bagett Ammerländer Vajsajttal, lilahagyma chutney-val
Ha egy kicsit több időnk van egy szendvicsre, mint általában, érdemes elkészíteni ezt a különleges kreációt. Amennyivel több vele a munka, annyival nagyobb az élvezet is!
Füstölt lazacos szendvics Ammerländer Maasdamer sajttal, kígyóuborkával, olívabogyóval
Ha beszerezzük hozzá az alapanyagokat, csak egy kis idővel kell többet rászánni, mint egy átlagos szendvics elkészítésére. Egy átlagon felüli élmény igazán megér ennyit!
Pulykás-almás clubszendvics
Ez az a szendvics, ami beillik ebédnek is!
Tépett pulykasültes szendvics
Pulled pork – pulykából.
1/4