Shakshuka

Shakshuka

A Közel-Kelet híres lecsója.
Citromos-spárgás tészta

Citromos-spárgás tészta

Spárga és citrom: szuper jó kis kombináció, amit azt hiszem, hogy senkinek sem kell bemutatnom. Most azonban csavartam egyet az alapízeken, és egy olyan tésztás fogást készítettem, amit azok is nagyon fognak szeretni, akik hús nélkül el sem tudnak képzelni egy főételt.
Karalábé ropogós

Karalábé ropogós

Egyszerűen elkészíthető vegetáriánus tócsni Sárától.
Tőkehalfilé zöldfűszeres bulgurral

Tőkehalfilé zöldfűszeres bulgurral

Ma egy nagyon szuper világnapot ünneplünk: egyél amit akarsz nap!
Sonkával és bébispenóttal töltött rántott sajt tavaszi bulgursalátával

Sonkával és bébispenóttal töltött rántott sajt tavaszi bulgursalátával

Hogy ne legyen unalmas, ne csak rántsd, hanem töltsd is meg!
Kókuszos-bazsalikomos csirke

Kókuszos-bazsalikomos csirke

Egy 15 perc alatt elkészíthető csirkés ebédötletet mutatok, amit a kókusztejszín és a friss bazsalikom találkozása tesz különlegessé.
Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel

Tavaszi sonkás-hagymás rizottó cukkinivel

Krémes állagú rizzsel az igazi.
Tonhal fasírt

Tonhal fasírt

Sokan nem tudják, de az omega 3 zsírsavak a szervezetre gyakorolt számos egészséges hatásuk mellett a jó kedv fenntartásáért is felelnek, ezért érdemes heti több alkalommal halat fogyasztani, pl. tonhal formájában.
Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Az egyik legjobb dolog a tavaszi-nyári időszakban a piacon kapható számos tökféle. A cukkinit azért szeretem, mert rengeteg felhasználási módja van: készíthetjük töltve, rántva, főzeléknek, krémnek, sőt kenyeret is süthetünk belőle. Jöjjön most egy töltött verzió!
Vöröslencse bolognai

Vöröslencse bolognai

Egy újabb isteni, növényi fehérjékben gazdag tésztaétel, a ritkán használt vöröslencse felhasználásával.