New Orleans-i fokhagymaleves

New Orleans-i fokhagymaleves

Kocsis Tibor, mikor éppen nem énekel, gyakran főz. De nem volt ez mindig így. Mikor elköltözött otthonról, és hiányoztak a hazai ízek, az élet rákényszerítette, hogy szépen apránként elsajátítsa maga is elkészíteni az ismert fogásokat.
Bableves aszalt szilvával

Bableves aszalt szilvával

Németh Juci, a Budapest Bár egyik énekese, nem csak a színpadon remekel, hanem a konyhában is. Vidéki csaj lévén pedig, napi szinten látja el családját étellel-itallal. Ennek a különleges ízvilágú bablevesnek a receptje kapuvári nagymamájától való.
Tokaji aszú sabayon friss gyümölcsökkel

Tokaji aszú sabayon friss gyümölcsökkel

Istenien krémes, könnyű, gyümölcssaláta desszert. A sabayon elkészítése igényel csak némi odafigyelést, és rutint.
Lazac kaliforniai paprikával és gyömbérrel, spenótos zöldborsóval

Lazac kaliforniai paprikával és gyömbérrel, spenótos zöldborsóval

Gergely István, olimpiai bajnok vízilabdázó készített Zsófival egy igazán könnyű, nyári zöldséges halas fogást.
Mézédes sárgadinnye sonkával és piros pesztós kenyértekerccsel

Mézédes sárgadinnye sonkával és piros pesztós kenyértekerccsel

Erdőhegyi Brigiről köztudott, hogy imád enni. A konyhában ritkán tevékenykedik sok elfoglaltsága miatt, de ha nekikezd, akkor nem hétköznapi fogás kerekedik belőle. Nagyon szereti a sós-édes ízkombinációkat.
Gránátalmás máktorta Hegyi Barbarától

Gránátalmás máktorta Hegyi Barbarától

Hegyi Barbara egyike azon hírességeknek, akik az idén 3 éves GoodFood magazinban szenzációsat főztek. A színésznő köztudottan jártas a konyhában, ez a gránátalmás máktorta is bármelyik napunkat bearanyozhatja.
Zöldséges-szójás spagetti

Zöldséges-szójás spagetti

Danics Dóra énekesnő vegetáriánus, tésztafüggő, de leginkább a spagetti nagy rajongója és imád főzni. Az X faktor alatt és után nem volt sem ideje sem energiája, hogy kedvenc időtöltésének hódoljon, de az utóbbi 2 hónapban visszatalált a konyhába és nagyon élvezi, hogy itt is kiélheti kreativitását. Szeret új recepteket, fogásokat kitalálni.
Rost Andrea kedvence: gránátalmalében pácolt pulyka pirított polentával és vackorral

Rost Andrea kedvence: gránátalmalében pácolt pulyka pirított polentával és vackorral

Rost Andrea nem is olyan régen, második férjének köszönhetően lett a gasztronómia és a főzés szerelmese. Ráérzett az öröm ízére, amit az elkészült étel és a család jóllakatása adhat. Az idén 3 éves GoodFood magazinban megjelent receptje is nagy népszerűségnek örvend szerettei körében.
Ludaskása Rosenstein módra

Ludaskása Rosenstein módra

Rosenstein Tibor és Róbert. Apa és fia, a Rosenstein étterem tulajdonosai. Tibor első generációs vendéglátó a családjában, meggyőződése, hogy kell a vehemencia és a temperamentum a konyhába is. Talán ennek is köszönhető, hogy idén az év vendéglőse lett. Fia, Róbert szeretné tovább vinni és fejleszteni mindazt, amit édesapja megteremtett. Szereti, ha egy étel egyszerű, könnyen befogadható, a tálalás pedig letisztult és kifinomult. Az idén harmadik születésnapját ünneplő GoodFood magazinban, egy igazi, hamisítatlan zsidó fogást készítettek.
Winkler Nóra mentás, mascarponés tortája

Winkler Nóra mentás, mascarponés tortája

Winkler Nóra újságíró, a művészetek szerelmese, aukciók és kiállítások szervezője és vezetője. Logikus, hogy kevés ideje marad mindemellett, de ha teheti kísérletezget a főzéssel, sőt a sütéssel is megpróbálkozott már. A hároméves BBC GoodFood magazinban, elkészített tortája is nagyon ígéretes.