Séfek séfe beszélgetésünk első része:  „Szigorúnak kell lenni és őszintének” – interjú Vomberg Frigyes séffel

Séfek séfe beszélgetésünk első része: „Szigorúnak kell lenni és őszintének” – interjú Vomberg Frigyes séffel

"Ha egy produktum, amit a versenyző készít, az nem jó, azt nem lehet megdicsérni. Nem az embert bántjuk, hanem azt, amit elkészített. "
21-nek néz ki, de valójában 41 éves

21-nek néz ki, de valójában 41 éves

Mi lehet a titka ennek a nőnek?
Ismerjétek meg a főváros legfinomabb és legtitkosabb kakaós csigáját. És persze a hozzá tartozó pékséget is :)

Ismerjétek meg a főváros legfinomabb és legtitkosabb kakaós csigáját. És persze a hozzá tartozó pékséget is :)

Na és az a croissant... Beszélgetés az egyik legújabb pékség megálmodójával és az irigy francia pékkel :)
Két vagány csaj, egy csomó menő séf = Globalista konyha

Két vagány csaj, egy csomó menő séf = Globalista konyha

Páros interjú a Globalista Konyha háziasszonyaival: Balázsy Pannával és Laufer Judittal
Nyáry Krisztián gasztronómiáról is írna könyvet. Addig viszont főz.

Nyáry Krisztián gasztronómiáról is írna könyvet. Addig viszont főz.

Írni jól tud, de főzni?? Azt is. Napjaink egyik legkedveltebb magyar írója mesélt legújabb könyves tervéről és a saját készítésű karácsonyi menü részleteibe is beavatott bennünket.
Nagydarab vagyok, mégis kevesebbet eszem, mint 16 évesen

Nagydarab vagyok, mégis kevesebbet eszem, mint 16 évesen

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázót kérdeztük, akinek a sólet az egyik kedvence