Az újkrumpli háromszor! Pirított újkrumplisaláta háromféleképpen

Az újkrumpli háromszor! Pirított újkrumplisaláta háromféleképpen

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még az epernél is jobban várom minden évben a parázskrumpli, újkrumpli szezonját. A kedvenceim belőle a különböző langyos és hideg saláták, köretek, hirtelen választani sem tudtam, ezért jöjjön rögtön 3 szuper finom, pirított verzió.
Roppanós tésztaburok, olvadozó sajt - egyszerű és nagyszerű vendégváró a leveles batyuban sült camembert

Roppanós tésztaburok, olvadozó sajt - egyszerű és nagyszerű vendégváró a leveles batyuban sült camembert

Ez az a finomság, ami – ha magát az ételkészítést nézzük – annyira egyszerű, hogy szinte receptúrát sem igényel.
Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból

Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból

Rizzsel töltött szőlőlevél citromos paradicsommártásban
Együnk bulgurt reggelire!

Együnk bulgurt reggelire!

Tökéletes napindító!
Fehérboros gomba

Fehérboros gomba

Az ízek a gomba karamellizálásával teljesednek ki, így kötelező a magas hőfokon való főzés