Médiaajánlat
Értékesítés
Pannon Online Média Kft.
[email protected]
A szardínia felhasználásának egy kevésbé ismert, de annál finomabb verziója. Az olajos halon kívül a tészta, a kenyérmorzsa és a …
Pirított morzsás, szardíniás penne
A szardínia felhasználásának egy kevésbé ismert, de annál finomabb verziója. Az olajos halon kívül a tészta, a kenyérmorzsa és a chili játssza a főszerepet.

Komoly kortyok: a gin
A világ 50 legjobb bárjába választott Boutiq’ Bar egyik tulajdonosa újabb különleges világba kalauzolta a komoly italokat kedvelőket: ezúttal a ginről lesz szó.

Portrépercek: Sárközi Ákos séf (Borkonyha)
A Michelin-csillaggal is elismert Borkonyha séfjével az elégedettségről, a boldogságról és a nyugalomról is beszélgettünk. Jó, egy picit a konyhába is bemerészkedtünk.