Álomcsapat kerestetik: Steiner Kristóf ismét nagy dobásra készül

Az Ízes Élet vegán bloggere újabb szuper projekttel állt elő, amelynek ti is a részesei lehettek. Ha szerettek főzni, laza, jó csapatban dolgozni, közel áll hozzátok a vegán étrend annak minden szépségével együtt, ráadásul nyárra sincs még különösebb tervetek, titeket is vár az álom munkalehetőség. Íme a részletek, sőt még Kristófot is elcsíptük egy mini interjú erejéig

Portrépercek: Steiner Kristóf újságíró

A sztárok életéről mindent tudó újságíró Nigella Lawson hatására kezdett el főzni és ma már a vegán konyha szakértője. A Whitecityboy pedig az élet összes lényeges dolga szóba kerül, a vásárlástól, az evésig, a főzéstől a kultúráig.

Portrépercek: Szabó Győző színész

Szabó Győzőt a színpadról és a filmvászonról jól ismerjük, de az már talán kevésbé tudott róla, hogy képzőművészként végzett. Az pedig, hogy mióta mozog otthonosan a konyhában, s mivel kezdte főzési karrierjét, az kiderül az Ízes élet forgatása előtt készült beszélgetésből.

Portrépercek: Hampuk Zsolt séf (Hertelendy Albizzia Gourmet)

a Hertelendy kastélyban különleges kísérletek és hagyományos megoldások közepette visz izgalmas konyhát Hampuk Zsolt, aki már gyerekkorában saját készítésű étlappal és roppant komolyan vett szakácsművészetével szórakoztatta családját. És innen a különleges zöldségchips-ekig vezetett az út, amelynek egy-egy állomása villan föl beszélgetésünkben.

Portrépercek: Kozma Szabolcs séf (Mandula)

Az Ízes élet konyhájában gyakran vendégeskednek séfek, Kozma Szabolcs Villányból a Mandula étteremből érkezett a stúdióba, de mielőtt főzni kezdett mesélt a kedvenc baranyai ízeiről, és az is kiderül, miért döntött úgy 11 évesen, hogy szakács lesz.

Portrépercek: Bíró Lajos séf (Bock Bisztró)

A magyar gasztronómia megkerülhetetlen és öntörvényű alakja, akinek véleményére, beszólásaira mindenki kíváncsi. Összefogja és egyesíti a legújabb törekvéseket, miközben büszkén mesél az egyszerű ételekről, a hagyományos ízekről. A mindig megújúlni képes séffel Müllner Dóra beszélgetett.

Portrépercek: Kollár Anita, a Gluténmentes és finom! szerzője

A papírízűtől a finomig kísérletezett a nagysikerű szakácskönyv, a Gluténmentes és finom! szerzője. Kollár Anita elképzelhetetlenek tartotta, hogy kedvenceit nem eheti többé, ezért kitartóan sütött és tesztelt. Nagy szerencsénk, hogy mindezt meg is írta, mert így bárki is kerül ilyen helyzetbe, már eleve középfokról indul Anita könyvével.

Portrépercek: Palotás Péter halkereskedő

Mindenhol hal. Az egyre szaporodó halbüfék és az őszi halfesztiválok zuhatagában egy biztos pont Palotás Péter, aki több kontinens halpiacainak ismerője, és aki műhelyében sokat tesz azért, hogy a hekk és a halászlé mellett fölzárkózzanak a tengerek és tavak más lakói is az étrendünkbe.

Portrépercek: Déri Szilvi gasztroblogger

Déri Szilvi a Házisáfrány blog írója egy igazi görög specialitást készített, amikor Zsófi vendége volt az Ízes Életben.