• Receptek 449
  • Magazin 16
  • Videók 11
Csirkés cassoulet

Csirkés cassoulet

Hideg napok melengető egytálétele.
Sajttal és kolbásszal töltött szűzpecsenye

Sajttal és kolbásszal töltött szűzpecsenye

Villantós ünnepi ebéd az újévi asztalra.
Paradicsomos gersli

Paradicsomos gersli

A gersli, azaz árpagyöngy nem csupán sólethez jó!
Tepsis karaj póréval, fetával és baconnel

Tepsis karaj póréval, fetával és baconnel

Szaftos hús, szaftos krumpli...
Aussie Cheese Fries

Aussie Cheese Fries

Az ausztrál sajtos sült burgonya.
Rétes sósan kelbimbóval, darált hússal

Rétes sósan kelbimbóval, darált hússal

Bár ősszel biztosan az almás rétes az egyik sztár a konyhában, azért a sós verziókról se feledkezzünk meg! Ez a rétes például olyan finom és laktató, hogy egy kiadós leves után bőven elegendő második fogásnak.
Töltött Hokkaido tök

Töltött Hokkaido tök

Ősszel a kanadai mellett a japán sütőtök is megjelenik a piacokon, isteni finom, ki ne hagyjátok! Ízes, zamatos, diós aromájú, remekül passzol baconhöz, kolbászhoz vagy akár karakteres ízű sajtokhoz.
Kukoricabundás karajfalatok

Kukoricabundás karajfalatok

Tuti vacsoraötlet Zitától.
Kolbászos lasagne

Kolbászos lasagne

Éljenek a rakott ételek! Főleg, ha erről a sok sajtos, nagyon paradicsomos olasz fogásról van szó.