Sajtos-kekszes csirke. Sajtos-kekszes csirke?

Sajtos-kekszes csirke. Sajtos-kekszes csirke?

Naná! Horvát Sára mutatja is, hogyan készül.
Fűszeres sárgaborsófasírt

Fűszeres sárgaborsófasírt

Nem csak főzelék lehet a sárgaborsóból!
Édeskömény, ahogyan még nem láttad

Édeskömény, ahogyan még nem láttad

Sára citromos tésztáját muszáj kipróbálni még azoknak is, akik eddig nem kedvelték az édesköményt.
Vegán Mac and Cheese

Vegán Mac and Cheese

Vegánok, ezt nézzétek! Gökler Kriszti növényi alapú Mac and Cheese-t készített.
Avokádókrémmel töltött csirkemell

Avokádókrémmel töltött csirkemell

Turbózzuk fel a sült csirkét! Az avokádós csirkesalátát senkinek sem kell bemutatni, de mit szólnátok, ha ezúttal a csirke avokádókrémmel sülne készre a sütőben?
Feketecsirke-tál

Feketecsirke-tál

És hogy mi az a fekete vagy feketített hús? Horvát Sárától ezt is megtudhatjátok.
Krémes zöldborsófőzelék falafelgolyóval

Krémes zöldborsófőzelék falafelgolyóval

Klasszikus recept növényi hozzávalókból készítve.
Mindent bele pulykasaláta

Mindent bele pulykasaláta

Így nem unalmas a natúr sült hús!
A legszebb kagyló a világon

A legszebb kagyló a világon

Szereted a kagylót? Ha igen, Horvát Sára receptjét muszáj kipróbálnod!
Gombás-káposztás sült tészta

Gombás-káposztás sült tészta

Maradék káposztából laktató főétel.