• Étterem 27
  • Magazin 3
Pipacs Étterem, Győrújbarát

Pipacs Étterem, Győrújbarát

Balatonszemes és Encs után Győrújbarát lesz az új vidéki kedvenc. Amikor már elhagytuk Győr is és úgy érezzük mindennek vége, akkor belefutunk egy laza, bisztrós, csúcsgasztrós étterembe.
Babka, Budapest

Babka, Budapest

Újabb laza, barátságos atmoszférájú helyre bukkantunk a újlipótvárosi Pozsonyi utcában. Ide beülhetünk egy könnyed ebédre, ha megéheztünk, egy mangós limóra, ha szomjazunk és egy presszókávéra, ha hirtelen, nem várt álmosság törne ránk.
Ráspi, Fertőrákos

Ráspi, Fertőrákos

A karakteres borász, aki mást és máshogy gondol a borról, éttermében sem keresi a kompromisszumokat. Horváth "Ráspi" József konyhája pedig nem a tányérnál, hanem a maga faragta berendezéseknél kezdődik.
Pomo D'Oro, Budapest

Pomo D'Oro, Budapest

A tévés, rádiós és mindenes Gianni Annoni étterme szemlátomást egyre jobb lesz az évek múlásával, aminek csak örülni tudunk, hiszen a következetesen jó minőség nagy úr a gasztronómiában.
Viator Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Viator Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Az apátsághoz zarándokló vándoroknak nem kell nehéz hátizsákban útravalót cipelniük magukkal. A hegy tetején, gasztronómiai élmények is várják. Sőt a Viator Étterem önmagában is megér egy misét.
Majthényi Présház, Balatonlelle

Majthényi Présház, Balatonlelle

Indul a Balatoni szezon, bár lassan négyévszakos lesz a tó és környéke, hiszen kirándulni, jó bort kóstolni és finomakat enni bármilyen időben jó.
Walter vendéglő, Perbál

Walter vendéglő, Perbál

Egy mindig is vendéglátásra berendezkedett, évszázados múltú házban nekirugaszkodtak a békebeli konyhának. Borvacsorák, gasztroesemények, helyi ízek – nem is olvasgattunk tovább, irány Perbál!
Rókusfalvy Fogadó, Etyek

Rókusfalvy Fogadó, Etyek

Etyekre kirándulni tavasztól-őszig megéri. A dombos borvidék kiváló boráról és pezsgőgyártásáról is híres. De, ha csak ebédelni indulunk a városon kívülre, akkor meg a legjobb célpont a Rókusfalvy Fogadó. Csodás terasz, falusi idill és persze izgalmas konyha. És simán kóstolhatunk bort is, a sárga busz hazahoz.
Kiosk, Budapest

Kiosk, Budapest

Egy étterem, ami akár törzshely is lehet: nem csak a finom ételek, a hangulat, vagy a tematikus estek miatt térünk ide vissza, hanem azért is, hogy mindezt megosszuk barátainkkal, családunkkal.
Chianti, Veszprém

Chianti, Veszprém

Apránként kúszott be a köztudatba, hogy Veszprémben érdemes a dombra is fölmenni, miután mindent megnéztünk. Aztán már nem néztünk semmit, csak egyenesen a Chiantiba mentünk.