Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Gombás pulykalasagne

Gombás pulykalasagne

Nem csak vörös hússal készíthetsz lasagnét!
Morzsás halfilé fokhagymás spagettivel

Morzsás halfilé fokhagymás spagettivel

Könnyű ebéd a tavaszi megújulás időszakára.
Calzone sonkával, olajbogyókkal

Calzone sonkával, olajbogyókkal

Dagaszt, keleszt, tölt, formáz – kész is a hajtott pizza!
Kókuszos édesburgonya-krémleves

Kókuszos édesburgonya-krémleves

A változékony időben jól jönnek még a meleg levesek!
Fűszeres sült karfiol

Fűszeres sült karfiol

Zárd a telet ezzel az ízletes fogással!
Narancsos-currys csirkesaláta

Narancsos-currys csirkesaláta

Dobd fel a csirkét izgalmas ízekkel!
Babos hússaláta

Babos hússaláta

Ebben a laktató salátában tuti nem lesz száraz a karaj!
Édesburgonyapizza

Édesburgonyapizza

A pizza „tésztája” édesburgonya, így igazán egészséges és tudatos választás.
Mangós ragacsos rizs

Mangós ragacsos rizs

Könnyű, elegáns desszert, az egyik kedvencünk!
Leveles napocska

Leveles napocska

Paradicsomos-zöldfűszeres töltelékkel, sajttal. Szuper választás egy nasizós estére!
Barnalencse fasírt

Barnalencse fasírt

Építsd be az étrendbe a hüvelyeseket, például fasírtot is készíthetsz belőlük. Húsmentes recept!
Pudingkrémes palacsinta

Pudingkrémes palacsinta

Már most készülünk a holnapi palacsinta világnapra!
Baconös-borsós rizottó

Baconös-borsós rizottó

A zöldborsó már a tavasz hírnöke!
1/296