Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Így tisztítsd a mikrót!

Így tisztítsd a mikrót!

Ne csak az ételek melegítésénél használd ki a mikrohullámú sütő előnyeit! Íme egy ötlet, amivel a takarítást is megkönnyítheted.
Tükörtojás extrákkal!

Tükörtojás extrákkal!

Ha unod már szokásos tükörtojást, esetleg szeretnél valakit lenyűgözni, van egy egyszerű trükk, amivel feldobhatod az unalmas reggelit, és mosolyt varázsolhatsz bárki arcára.
Facsard ki az utolsó cseppig!

Facsard ki az utolsó cseppig!

Kár lenne elpazarolni egy cseppet is a gyümölcsök levéből. Jöjjön hát néhány módszer a gazdaságosabb facsarásért!
Fokhagymapucolás egyszerűen

Fokhagymapucolás egyszerűen

Ki ne szeretné a fokhagymát? Hiszen szinte minden étel ízét feldobja, a probléma csak az, hogy olyan macerás meghámozni. Szerencsére van egy tippünk, ami megkönnyíti majd a dolgodat.
Így puhítsd meg a vajat

Így puhítsd meg a vajat

Bosszantó ha elfelejted időben kivenni a vajat a hűtőből és még a reggeli kalácsot sem tudod megkenni rendesen. Szuper tipp, hogy ne bosszúsan induljon a nap!
Nem találod a húsklopfolót? Ne keresd, segítünk!

Nem találod a húsklopfolót? Ne keresd, segítünk!

Bár nem feltétlenül elengedhetetlen a klopfolás, azért néha ráfér egy kis egyengetés a kiszemelt darabra. Természetesen mint annyi minden mást, ezt is megoldhatjuk a céleszköz nélkül.
Így készül az író

Így készül az író

Nem könnyű beszerezni, a boltokban alig lehet kapni, ha lehet egyáltalán. Szerencsére az író elkészítése otthon is lehetséges, egyszerű és mindössze tíz perc alatt meg van.
Újramelegített pizza is lehet finom!

Újramelegített pizza is lehet finom!

Maradék pizzát sem kell kidobni. Melegítsük újra, anélkül, hogy kiszáradna!
Így reszeljünk lágy sajtot

Így reszeljünk lágy sajtot

A parmezánnal simán elbánsz, de egy puhább, lágy sajt már kifog rajtad? Íme egy szuper ötlet, hogy minden gördülékenyen menjen.
1/22