Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gombócok fagyasztása

2013. augusztus 24.

A gombócokat lefagyasztásának titka, hogy először egy nagy tálcára rakva egyesével mélyhűtjük őket, és miután megfagytak, csak utána zacskózzuk, vagy dobozoljuk. Így nem ragadnak össze.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Eprrel töltött túrógombóc

Eprrel töltött túrógombóc

A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Mini szilvás gombóc pirított mákkal

Mini szilvás gombóc pirított mákkal

Sűrű, házi szilvalekvárral töltött, mákos "cake pop".

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.