Cserpes Tejivó, Budapest
A könnyen szerethető lánc elsőként nyitott egységében csináltunk magunknak bajuszt tejből.
Pomo D'Oro, Budapest
A tévés, rádiós és mindenes Gianni Annoni étterme szemlátomást egyre jobb lesz az évek múlásával, aminek csak örülni tudunk, hiszen a következetesen jó minőség nagy úr a gasztronómiában.
Cake Shop, Budapest
A József Attila utcában ezelőtt a bolt előtt a dugóban ülés sem unalmas. Első alkalommal azt hittük, filmet forgatnak. Flamand festményeket idéző csendélet tárult elénk, midőn keményített fejkötős lányok hajoltak óvatosan a pult felé, kezükben a ház remekműveivel.
Tamp & Pull, Budapest
A hazai újhullámos kávévonulat egyik élharcosa Molnár Attila, aki Tamp & Pull néven kávézónak látszó zarándokhelyeket nyit. Eddig kettőt.
Macesz Huszár, Budapest
Kis piros lábosból merheti a húslevet a maceszgombóc alá a vendégsereg a VII. kerületi zsidó bisztróban. A cél egyszerű. Nem kóser, hanem a közép-kelet-európai hagyományokon nyugvó étterem működtetése, ahol fölismerhetők a nagymamák receptjei, de értik a mai vendég igényeit is.
KNRDY, Budapest
Hús, hús és hús jellemzi a kínálatot, a világ minden tájáról, de leginkább Amerikából. Ketten menjünk és véresen kérjük.
Itt vagyok Café & Grill
Ilyen az, amikor a sarki kedvenc tényleg egy sarokra esik, és reggeltől estig van is mit kínálnia.
Spazio Caffé
Kevés hely tud a kora reggeli kávétól a megbízható vacsoráig a vendégek rendelkezésére állni. Itt ezzel és még sok egyébbel is bártan kísérleteznek.
My Little Melbourne, Budapest
Ahogy pár éve a gasztroforradalomról illet a legtöbbet duruzsolni, úgy szép lassan az egyes területek is megvívták a maguk küzdelmeit.
Két Szerecsen, Budapest
Időtálló koncepcióval tartja magát a hely a gyorsan változó budapesti mezőnyben. Éppen elég széles a választék, de pont annyira, hogy többféle ízlést magabiztosan ki tudjon szolgálni.
12