Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A hazai újhullámos kávévonulat egyik élharcosa Molnár Attila, aki Tamp & Pull néven kávézónak látszó zarándokhelyeket nyit. Eddig kettőt.

Tamp & Pull, Budapest

A hazai újhullámos kávévonulat egyik élharcosa Molnár Attila, aki Tamp & Pull néven kávézónak látszó zarándokhelyeket nyit. Eddig kettőt.

A kérdésre, hogy jártatok-e ott korábban, mondjátok, hogy igen, ha csak egy szimpla kávét szeretnétek szeminárium helyett. Ha épp a betevő presszóra hajtunk, akkor előfordulhat, hogy hosszú percekig meredünk a pultban álló, amúgy nagyon készséges baristára, amikor is ledarálja a legfontosabb infókat, majd még kérdéseket is feltesz. Hiába, itt megadják a módját a kávénak.

Underground szentélytamp_1

A Tamp & Pull igazi műhely és szívügy, két alapítója, Molnár Attila és Török Ádám sokszoros bajnokok, képviselték a magyar színeket a legkülönbözőbb nemzetközi versenyeken, jegyzett, ismert szakemberek. A Czuczor utcai kis üzletet is maguk újították, építették. És aki hallotta már Molnár Attilát szívének kedves kávégépekről mesélni, az sejtheti, hogy akkor egy üzlet építésébe milyen elánnal vethette bele magát. Aki nem hallotta, annak csak annyit mondunk, átélésben és rajongásban nincs hiány. French press? Aeropress? Kalita? Chemex? HarioV60? Itt minden kérdésedre választ kapsz, majd pedig kávét is.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Budapest, IX. Czuczor u. 3.
Telefon:
+36 30 456 7618
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
07:00 - 19:00
Szombat:
11:00 - 18:00
Vasárnap:
Zárva

Egyéb információk

egyéb

Étterem a foursquare-en

12055
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!