• Étterem 13
  • Receptek 5
  • Magazin 2
Pomo D'Oro, Budapest

Pomo D'Oro, Budapest

A tévés, rádiós és mindenes Gianni Annoni étterme szemlátomást egyre jobb lesz az évek múlásával, aminek csak örülni tudunk, hiszen a következetesen jó minőség nagy úr a gasztronómiában.
Kiosk, Budapest

Kiosk, Budapest

Egy étterem, ami akár törzshely is lehet: nem csak a finom ételek, a hangulat, vagy a tematikus estek miatt térünk ide vissza, hanem azért is, hogy mindezt megosszuk barátainkkal, családunkkal.
The Big Fish

The Big Fish

Hajszálrepedés keletkezett a budapesti gasztronómia pajzsán, és erre a tengeri halas csapat rögtön le is csapott.
Casa Pomo d'Oro, Budapest

Casa Pomo d'Oro, Budapest

A budapesti Arany János utcát, Gianni Annoninak hála, lassan átkeresztelhetjük az "olaszok utcájára". A trattoria, gelateria, delikát üzlet és borbár után Gianni cézár elhozta nekünk a Casa Pomo d'Orót is.
360 Bár

360 Bár

Jó pár éve nyitották meg újra a Párizsi Nagyáruházat. Gyönyörű lett!
SonkaArcok, Budapest

SonkaArcok, Budapest

Látvány sonkapult, ebéd menü, kellemes terasz, az egyik legjobb lokáció a városban.
Robinson Étterem

Robinson Étterem

A Hősök terétől néhány perc sétával elérhető a Városligeti tavon lévő kis szigeten található Robinson étterem. A liget varázslatos hangulata, a kilátás a tóra, a Vajdahunyad várára és a kiváló konyha a garancia a romantikus ebédre, vagy vacsorára. (x)
Macesz Huszár, Budapest

Macesz Huszár, Budapest

Kis piros lábosból merheti a húslevet a maceszgombóc alá a vendégsereg a VII. kerületi zsidó bisztróban. A cél egyszerű. Nem kóser, hanem a közép-kelet-európai hagyományokon nyugvó étterem működtetése, ahol fölismerhetők a nagymamák receptjei, de értik a mai vendég igényeit is.
KNRDY, Budapest

KNRDY, Budapest

Hús, hús és hús jellemzi a kínálatot, a világ minden tájáról, de leginkább Amerikából. Ketten menjünk és véresen kérjük.
Spazio Caffé

Spazio Caffé

Kevés hely tud a kora reggeli kávétól a megbízható vacsoráig a vendégek rendelkezésére állni. Itt ezzel és még sok egyébbel is bártan kísérleteznek.