Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Nagyon-nevet-akarunk-adni vagy éppen Nem-jut-eszünkbe-semmi - a név legalábbis ezt sugallja, de mi azért ennél továbbmentünk.

Spiccproject, Budapest

Nagyon-nevet-akarunk-adni vagy éppen Nem-jut-eszünkbe-semmi - a név legalábbis ezt sugallja, de mi azért ennél továbbmentünk.

Korábban itt működött a Déryné kisebb rokona, a mini, amely sötét színeivel, elbújós enteriőrével, apró falatkáival tartotta magát egy darabig. Aztán kívül-belül új koncepcióval jelentkeztek a tulajdonosok. Világos, áttekinthető tér, used-look falak, lényegesen kiforottabb, letisztultabb megoldások teszik üdévé a hely hangulatát.

Counrty-style

A napi beugrós menü a középre kitett, körbejárható nagy asztalra jó megoldás. Mustrálhatók a fogások, szedhetünk is, de  segítséget is kapunk. A leves, a főétel és a desszert szabadon variálható, de szendvicsek is hevernek a pulton, ha gyorssegélyre van szükségünk.

A hely egyértelműen többet szeretne nyújtani szimpla kávézós, evős lehetőségnél, esténként DJ-k, fancy programok, úgy is mint design-vásár, fashionshow vagy illatparti parfümökkel és füstölőkkel.

Ha nem piknikelünk, akkor az étlapot böngészve sütőtökös rizottót, nyúlpástétomot, lángost, fánkot és fish&chips-et is találunk.

Kedvenc részünk a nappalinak berendezett egység, kockás pléddel borított kanapékkal és gazdag Taschen-könyvválasztékkal ücsörgésre hívogat.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Budapest, I. Roham u. 5.
Telefon:
+36 70 313 3257
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
11:30 - 01:00
Szombat:
18:00 - 01:00
Vasárnap:
Zárva

Étterem a foursquare-en

1083
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!