Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Akár szereti valaki a koktélokat, akár nem fűzi hozzájuk különösebb viszony, a Boutiq-ban tett látogatás után valószínűleg mást fog gondolni róluk.

Boutiq’ Bar, Budapest

Akár szereti valaki a koktélokat, akár nem fűzi hozzájuk különösebb viszony, a Boutiq-ban tett látogatás után valószínűleg mást fog gondolni róluk.

Mert nem csak arról van szó, hogy ügyesek a bartenderek és óriási a választék. Inkább valami olyasmi érzetről, ami a nagyvárosi, minőségi ivás sajátja: otthonosság és magabiztosság.

A tér maga elsőre aprónak tűnik, aztán, ha a szemünk már hozzászokott a félhomályhoz, fölsejlik még a hátsó traktusban néhány asztal, a pincét sem feltétlenül vesszük észre elsőre, és nem is keressük, ha fönt el tudunk helyezkedni. Az üzletvezető (Nagy Zoltán) sokéves londoni, nemzetközi munka és tanulás után vágott bele a neo-speakeasy bárfelfogás hazai interpretálásába és ő maga az egyik motorja a magyar bartender- és baristaképzés megújításának is.

A koktélok mellett, amelyek között a klasszikusok (Hanky Panky, 20th Century) és a merész újítások egyaránt megtalálhatók, elképesztő a whiskey-választék is (a bourbon és a scotch mellett japán, ír, tennessee-i és kanadai), valamint a pálinkára épülő italkombinációkból is sokfélét találhatunk (51 Mule, Plum Sour).

Nem tudunk csak úgy átsiklani a vodka-, a gin- és a rumkínálaton sem, hiszen a 23 éves Zacapa rum, a Beluga vodka vagy a Tanqueray gin sokat elárul az alkoholokban jártasokanak a készlet összeválogatásáról.

És ha elbizonytalanodnánk a túl nagy választék láttán, akkor forduljunk bátran James Bondhoz és egy Vesper Martinivel mulassuk az időt. Feledkezzünk bele a pult mögött álló tehetségek profi mozdulataiba, akik ráadásul még remek kávét is tudnak készíteni.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Paulay Ede u. 5
Telefon:
+36 30 229 1821
Weboldal:
Hétfő:
-
Kedd:
18:00 -
Szerda:
18:00 -
Csütörtök:
18:00 -
Péntek:
18:00 -
Szombat:
18:00 -
Vasárnap:
Zárva

Egyéb információk

egyéb

Galéria

Hiányzó mellékletHiányzó melléklet

Étterem a foursquare-en

4939
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!