Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A tévés, rádiós és mindenes Gianni Annoni étterme szemlátomást egyre jobb lesz az évek múlásával, aminek csak örülni tudunk, hiszen a következetesen jó minőség nagy úr a gasztronómiában.

Pomo D'Oro, Budapest

A tévés, rádiós és mindenes Gianni Annoni étterme szemlátomást egyre jobb lesz az évek múlásával, aminek csak örülni tudunk, hiszen a következetesen jó minőség nagy úr a gasztronómiában.

A meglehetősen nagy beltér annyira rusztikus csak, amennyit elbírunk, a szervíz dinamikus és már-már emblematikusan néha hangos, amitől pezsgővé válik a Trattoria. A mediterrán életérzés azonban távolról sem csak külsőségekben jelenik meg, a tányérokon ha lehet, még gazdagabban folytatódik. A hallevest Brindisi módra ne hagyjuk ki, garantáltan erős lesz a kezdésünk, míg nehezen lehetne ellenállni a kacsamellraguval forgatott, hízott kacsamájforgáccsal tálalt bigoli tésztának, valamint a fekete rizottónak. Ha már csak pihegnénk egy könnyed dolci mellett, akkor a jól bevált tiramisu és profiterol helyett a delicia al limonét (sorrentoi citromtortácska) ajánljuk. Borokban, pezsgőkben, grappákban és kávéban pedig a hibázás lehetősége szinte kizárt.

Ha az ízemlékeken kívül konkrétan vinnénk is haza egy kis napfényt, akkor elég a szomszédos kis delikátba átugranunk, amely amúgy deli is egyben.

A Pomo D’Oro sok asztalt tud sokféle étellel kiszolgálni és ehhez fegyelmezett csapat szükséges, akiknek mindeközben az olaszos bájból sem szabad engedniük. És ezt mindennap meg is próbálják.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
1051 Budapest, Arany János u. 9.
Telefon:
+36 1 302 6473
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 00:00
Szombat:
12:00 - 00:00
Vasárnap:
12:00 - 00:00

Galéria

Hiányzó melléklet

Étterem a foursquare-en

8892
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!