Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

My Little Melbourne, Budapest

Ahogy pár éve a gasztroforradalomról illet a legtöbbet duruzsolni, úgy szép lassan az egyes területek is megvívták a maguk küzdelmeit.

Így lettek egyre ismertebbek és keresettebbek a kézműves magyar sörök, és ekképp susogják átszellemülten a kávékultúrára csak mostanság rácsodálkozók, hogy ristretto.

Márpedig aki egyszer megízleli a jól elkészített kávét, aligha szeretne utána mást inni. Ezen az elven tovább haladva pedig a most még csak alig egy tucat kiváló minőségű kávét készítő helyből reményeink szerint hamarosan több is lesz.

Kávé, szerelem

A My Little Melbourne lelkes gárdája az ausztrál városból hozta az inspirációt és nyitotta meg komoly szakmai alapokra helyezve piciny kávézóját a VII. kerületben. Bent csak egy utcára néző pult pár székkel, kis galériával, ahol két asztalka fér el, teraszszezonban még 5 utcai asztallal bővül a férőhely. Ottjártunkkor a pult mögött épp elmélyült eszmecserét folytatott a kávégép nyomásáról a két pultban álló, kicsit örültünk is, hogy nem vesznek észre még egy darabig, folytassák csak az izgalmas beszélgetést, csak jobb lehet tőle a mi kávénk is. Alapvetően Danesiből főznek, de rendre tartanak vendégkávékat is, amelyeket kóstolgathatunk. Az espresso és a piccolo latte tökéletes, a latte habján művészi ábrát helyezett el a barista. A kínálatban szerepelnek még friss szendvicsek, jó minőségű pékáruk (16h-18h között egy részük fél áron) és Innocent smoothie-k, valamint Bundaberg gyömbérsör, akár diétás változatban is.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Madách Imre út 3.
Telefon:
+36 30 588 2596
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
07:00 - 19:00
Szombat:
09:00 - 17:00
Vasárnap:
10:00 - 16:00

Galéria

Étterem a foursquare-en

18530
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!