Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Tranzit Art Café, Budapest

Tágas terek, sokféle funkció, színes programkínálat. Kutyabarát, gyerekbarát, vegabarát. És akkor még épp csak belekezdtünk a felsorolásba, milyen is a Tranzit.

Az egykori buszpályaudvarból átalakult kávézó, igazodva vendégei igényeihez, sokféle lett és alkalmazkodott, úgy, ahogyan azt egy törzshellyé válni vágyó helynek kell.

Szinte lehetetlen úgy érkezni, hogy ne történjen valami, alapjáraton például jellemzően kiállítások darabjai lógnak a falakon, de akad könyvbemutató, gyerekprogram, bicajos divatbemutató vagy éppen vásár. Sőt, az egyik sarokban remek francia pástétomok, borok, olajok húzodnak meg a Le Gourmet de Bordeaux polcain.

A Qawa espressón kívül filteres és szálas teákat kortyolhatunk, és a különböző reggelikombinációkból bécsit, magyarost, vegetáriánust vagy épp franciát választhatunk. Ebédre tisztességes napi menüt kínálnak, szintén húsos és vega változatban. Ha viszont egy munka utáni lazításra érkeznénk (amikorra már a gyakran népes gyereksereg is megfogyatkozik), akkor csapolt Carlsberget ihatunk, illetve érdemes a kicsi, de jól összeválogatott magyar borlapot is böngészni.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Bukarest u. – Ulászló u. sarok
Telefon:
+36 1 209 3070
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
09:00 - 23:00
Szombat:
10:00 - 22:00
Vasárnap:
Zárva

Galéria

Étterem a foursquare-en

4985
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!