Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Távoli vidékekre utazunk

Cserpes Tejivó, Budapest

A könnyen szerethető lánc elsőként nyitott egységében csináltunk magunknak bajuszt tejből.

Friss szendvicsekkel, kimért kakaóval, normális árakkal miért is ne lehetne tartósan fenntartani a vendégek figyelmét. Egyrészt idézi a retro reggelik hangulatát (igaz, akkor leginkább még zacskós volt a kakaó, és a sarkát kiharapva csorgott belőle a nedű), másrészt a friss gyümölcsökkel, salátákkal a korszerűségnek is eleget tesz. A büfé a márkáról is szól, a falakon érdekes adatok és egy kis Cserpes-sztori. A cég évi 182 000 joghurtot, 2 860 000 cserpes trudit gyárt, 66 féle terméket kínál, palettáján 9 féle joghurt szerepel, valamint 176 tonna ömlesztett sajt és 18,72 hektoliter tej fut át rendszerén.

Tej, kenyér

A mangalicasonkás szendvicsben jó minőségű a sonka, bár a tökmagos bagett héja roppanhatna puha élmény helyett. Belül sajt, sajtkrém, salátalevél és céklacsíkok, tisztességes a végeredmény. A péksütemények próbája, hogy reggelre milyenek lesznek, hiszen előfordul, hogy este szerzi be az ember a hozzávalókat. Jól vizsgáztak a darabok, ha nem sütünk magunknak otthon, akkor alternatívának pont jó lesz. A ház gyümölcsrizse a vanílián kívül citromhéjjal operál, amitől friss és üde marad, egy fokkal keményebb rizzsel pedig még jobb is lehet. A kellemesen savas kefírt eddig is szerettük, új kedvencünk viszont a rongyos kifli.

Reggelire hat menüből válogathatunk és a kész tejtermékeken kívül turmixok és szörpök is szerepelnek a kínálatban. Az espressót illy-ből főzik és jól.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Budapest, Sütő u. 2.
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
07:30 - 22:00
Szombat:
07:30 - 22:00
Vasárnap:
09:00 - 20:00

Galéria

Hiányzó mellékletHiányzó melléklet

Étterem a foursquare-en

20545
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!