Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Paradicsomhámozás

Geér Melinda praktikája
2013. augusztus 25.

A paradicsomokat úgy tudjuk a legkönnyebben meghámozni, ha bemetsszük a kerek felső részen egy hegyes késsel kereszt alakban a héját. De arra vigyázzunk, hogy ne túlságosan mélyen vágjunk. Eközben vizet forralunk, majd előkészítünk egy jéghideg vízzel teli tálat. A paradicsomokat körülbelül 10-15 másodpercre a forrásban lévő vízbe mártjuk,majd  szűrővel gyorsan kiszedjük, és azonnal áttesszük a hidegbe vízbe. Ezután a paradicsomok héját felülről lefelé már könnyedén le tudjuk húzni.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!