Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Walter vendéglő, Perbál

Egy mindig is vendéglátásra berendezkedett, évszázados múltú házban nekirugaszkodtak a békebeli konyhának. Borvacsorák, gasztroesemények, helyi ízek – nem is olvasgattunk tovább, irány Perbál!

Van az országban néhány város, benne néhány konyha, amelyekben az a közös, hogy arculatukért Ruprecht László a felelős. Részt vesz az alapstílus kialalkításában, harmonizálja a helyi adottságokat a vendégek elvárásaival és aztán el is kíséri a kész eredményt. Perbálon is így alakult ki a Walterre jellemző karakteres konyhai arculat.

A múlt kötelezwalter_2

A belső teret régi idők régi fényképei díszítik, történelmi tabló hajdanvolt elődökről. Az utcafronton túl mélyen hátranyúlik még a ház, egyéb szobák, termek nyílnak, de jóidőben meg se álljunk a teraszokig, a Walter nagy előnye a nagy kert. A szűk, de gondosan összeállított étlapon jellemzően 3 leves és előétel, valamint 6-7 főétel között választhatunk és a vegetáriánusok számára is a megszokottól eltérő, izgalmasabb fogásokkal készülnek (például házi derelye vajtökkel, kapor szósszal és kecskesajttal). Érdemes az üvegbe zárt helyi csemegékre (szörpök, lekvárok) is vetnünk egy pillantást, egy kis Walter-élményt így haza is vihetünk.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Perbál, Fő utca 26.
Telefon:
+36 26 570 007
Weboldal:
Hétfő:
-
Kedd:
12:00 - 22:00
Szerda:
12:00 - 22:00
Csütörtök:
12:00 - 22:00
Péntek:
12:00 - 22:00
Szombat:
12:00 - 22:00
Vasárnap:
12:00 - 00:00

Étterem a foursquare-en

Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!