Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád

Kezdetben odatelefonálós rendszerben inkább az amúgy is arra borturistáskodók tértek be a mádi műhelybe, ma már egész nap várja a látogatókat, sőt még ebédmenüt is találtunk, ami Tokajban nem túl gyakori.

A szépen felújított egykori udvarház tornácán lelassul az idő, ami Tokajban amúgy is gyakran megtörténik. Lehetnénk akár szkeptikusabbak is a tokaji misztikummal, de mit tegyünk, ha tényleg létezik ez a kisugárzása a helynek. Ahogy léteznek a helyben termett, gondosan válogatott alapanyagokból készülő jellegzetes fogások is.

Kecskére hírnevetGusteau_2

A ház elhíresült állata a kecske, amelyet időszakonként pörkölt, sült vagy akár az angolok pie-jára emlékeztető rakott verzióban is kóstolhatunk, de a levesek között is mindig akad izgalmas kombináció, mint például a hideg tökfőzelék krémleves füstölt harcsával. Időnként pedig tematikus heteket is tartanak, egy-egy nemzet konyháját bemutató fogásokkal. Az egyes ünnepköröket pedig rendezvényekkel, gyerekfoglalkozásokkal színesítik. Amire persze mondhatnánk, hogy maradjunk inkább az ételeknél, de ez is mutatja, hogy itt ilyen komplexen értelmezik a vendéglátást. Azért egy desszertet még elsuttogunk: kóstoltatok már olívaolaj fagyit mandulás-körtés pitével és mentával? Na, ugye!

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Batthyány u. 51.
Telefon:
+36 47 348 297
Weboldal:
Hétfő - Kedd:
-
Szerda:
10:00 - 22:00
Csütörtök:
10:00 - 22:00
Péntek:
10:00 - 22:00
Szombat:
10:00 - 22:00
Vasárnap:
10:00 - 20:00
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Töltött kiflik uzsonnára

Ezt pakold a gyerekek uzsonnás dobozába!

Kapros-csirkés melegszendvics

Nincs időtök reggel? Semmi baj! Ezt a szendvicset este is előkészíthetitek.