Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Az apátsághoz zarándokló vándoroknak nem kell nehéz hátizsákban útravalót cipelniük magukkal. A hegy tetején, gasztronómiai élmények is várják. Sőt a Viator Étterem önmagában is megér egy misét.

Viator Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Az apátsághoz zarándokló vándoroknak nem kell nehéz hátizsákban útravalót cipelniük magukkal. A hegy tetején, gasztronómiai élmények is várják. Sőt a Viator Étterem önmagában is megér egy misét.

Fokozatosan derült ki, hogy valami formálódik az impozáns kő- és üvegépületben, amelyet az Apátság nagyívű építkezéseinek egyik állomásaként foglalhatott el 2010-ben az étterem és a vendégsereg. Az ország egyik legjobb teraszán a merengés kötelező, hiszen egyik oldalon az Apátság épülete, a másikon pedig a végtelen táj ad okot rá. Persze nem sokáig, hiszen a szezononként különleges ajánlatokkal előrukkoló konyha óvatosan átveszi majd a főszerepet.

Magabiztos választékviator_pannonhalma_3

Halak a Fertő-tóból, levendula csakis a szomszédból, az Apátsági borok pedig szintén mindig kéznél vannak. És van mindehhez a szinte minden műfajban megbízhatóan teljesítő elhivatott séf is, Gyurik Gábor, aki kísérletezni is mer, de stabilan hozza a klasszikusokat is. Szinte mindenből találunk az étlapon, vadat, szárnyast, halat és pofát, de tésztát és valamilyen csokoládés édességet is biztosan. A Viator tökéletes helyszíne a hétvégi kiruccanásnak, de persze ha megtehetjük, akkor egy csendesebb hétköznapból is lecsíphetünk a kedvéért.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Pannonhalma, Vár 1.
Telefon:
+36 96 570 200
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
11:00 - 22:00
Szombat:
10:00 - 23:00
Vasárnap:
10:00 - 21:00

Étterem a foursquare-en

1096
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!