Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A steakhouse önálló és sajátos műfaj, ahol minden alapanyag és kísérő aláveti magát a főszereplőknek. Mi is.

Dolce Vita Bor & Delikát, Budapest

A több szálon futó cselekménysorozat, ahogy a jó regényben, ez esetben is éppen idejében futott össze egy pontban.

Adott egy kirobbanó formában alkotó nő, aki amúgy blogot is ír (Krisztina Vrábel, www.dolcevitakonyha.hu) és rendszeresen jelennek meg receptjei magazinokban. Utána ott van az elképesztő tudású olajkereskedő, aki a fél várost ellátja olivával és egyéb földi javakkal (Giuseppe Scaricamazza).

Nem volt más hátra, mint az amúgy is meglévő borszaküzlet (korábban Budai Borszalon) szétkapása, majd összerakása, és a borkínálat mellé megteltek a polcok olajjal (például az ízesített Colonna), szárított paradicsommal, olajbogyóval (különleges a szicíliai Madama Oliva) és csodás konyhai kiegészítőkkel.

Egy-két asztalnak is lett hely, így a kávénk mellé magazinokat, gasztronómiai könyveket lapozgathatunk.

Az üzlet kóstolóival és programjaival is figyelmet követel, hiszen sorra szervezik ide a bor- és olajbemutatókat, sőt pezsgős minifesztiválnak is otthont adtak.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Tas vezér u. 16.
Telefon:
+36 30 828 4789
Weboldal:
Hétfő - Szerda:
11:00 - 18:00
Csütörtök:
11:00 - 19:00
Péntek:
11:00 - 19:00
Szombat:
10:00 - 14:00
Vasárnap:
Zárva

Galéria

Étterem a foursquare-en

234
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!