• Receptek 96
  • Magazin 21
  • Videók 4
  • Praktikák 1
20 sárgarépás recept

20 sárgarépás recept

A nyuszi is biztos, ettől szalad olyan fürgén.
Húsvéti perecnyuszi

Húsvéti perecnyuszi

Délutáni rágcsálni való eredeti, nyuszis köntösben.
Tojásfestés természetes színezékkel

Tojásfestés természetes színezékkel

Házi készítésű színezők konyhai alapanyagokból
Húsvéti receptek ünnepre készen

Húsvéti receptek ünnepre készen

Mi már nagyon készülünk a hétvégére!
Egy könnyű sütési trükk

Egy könnyű sütési trükk

Ezzel profivá válhatunk
Mert inni kell!

Mert inni kell!

A magazinok, óriásplakátok, televíziós reklámblokkok tele vannak ilyenkor nyáron a gusztusosan megfotózott, harmatcseppektől csillanó üdítős és sörös üvegeket bemutató reklámokkal. A strandok és egyéb standok óriásit kaszálnak a szezonban a jégbe hűtött italok eladásából, dübörög a kassza! Mi ezzel a baj? Számszakilag semmi. Meg hát , ugye, hűs is, jeges is, jól is esik. Fejben. Ja. De mit mond a testünk?
10 gyümölccsel turbózott, nyári saláta

10 gyümölccsel turbózott, nyári saláta

A saláta szó hallatán neked is csak egy hatalmas tál, unalmas zöld levél ugrik be? Itt az idő, hogy újraértelmezd a saláta szót, turbózd fel gyümölcsökkel
A tökéletes főtt tojás titka

A tökéletes főtt tojás titka

A világ egyik leghíresebb szakácsa megmutatja hogyan készül a tökéletes főtt tojás. A Guardianben megtaláltuk, elolvastuk és úgy döntöttük, meg is osztjuk Heston Blumenthal módszerét.
Hogyan hasznosítsuk a húsvétról megmaradt sonkát?

Hogyan hasznosítsuk a húsvétról megmaradt sonkát?

A sonka nem olcsó mulatság, és jobbára azt is megtanultuk anyánktól, nagyanyánktól, hogy ételt márpedig ki nem dobunk, úgyhogy nézzük, hogyan hasznosíthatjuk az ünnep elmúltával a húsvéti asztal elmaradhatatlan és ikonikus szereplőjét, a sonkát.
A legjobb megoldások locsolóknak

A legjobb megoldások locsolóknak

Megszoktuk már, hogy ünnepek közeledtével sokkal többet tartózkodunk a konyhában, sütünk, főzünk, készülődünk. De vajon ennek feltétlenül így kell lennie? Muszáj fél napokat főzéssel tölteni, ahelyett, hogy élveznénk a családi programokat? A válasz: nem, nem muszáj, hogy így legyen. Jöjjön néhány ötlet, hogyan valósítsuk ezt meg? Még mentsük a menthetőt, van legalább másfél napunk ;)