• Receptek 550
  • Magazin 208
  • Étterem 13
  • Videók 9
  • Praktikák 2
3 tipp, hogy világosabb legyen a konyhánk

3 tipp, hogy világosabb legyen a konyhánk

Varázsoljunk világosabb teret a lakásban, néhány apróság már hatalmas csodára képes.
Húslevesem télen-nyáron

Húslevesem télen-nyáron

A húslevesnek pont az a lényege, hogy mindig van hozzá alapanyag.
Az izlandi sörnapot sörös receptekkel ünnepeljük

Az izlandi sörnapot sörös receptekkel ünnepeljük

A sör egy gazdag, földes ízt ad a levesnek vagy a pörköltnek, olyan, mintha órákig főztük volna. A sör édeskés, diós íze mélységet tud adni a desszertek ízének. Attól pedig egyáltalán nem kell félni, hogy részegek leszünk, hiszen az alkohol főzés közben teljesen elpárolog.
Kedvenc koktéljaink gyűjtés

Kedvenc koktéljaink gyűjtés

A margharita napja van az Egyesült Államokban, így koktélválogatással ünneplünk
Mutatjuk a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gála Díjazottjait

Mutatjuk a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gála Díjazottjait

Idén (is) a Palágyi Eszter vezette Costes kapta a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Díjat. Megbízhatóságának, folyamatos fejlődésének és Palágyi magyar elemek beépítésére való törekvésének köszönheti az előkelő helyet.
Betegségre igyunk Hot Toddy-t!

Betegségre igyunk Hot Toddy-t!

Tegnap megmutattuk, hogy kell elkészíteni, ma pedig eláruljuk, miért is jó, ha ezt fogyasztjuk meghűlés idején.
Kedvenc trüffeljeink bloggereinktől

Kedvenc trüffeljeink bloggereinktől

Házi készítésű bonbonok Valentin napra ajándékba, vagy csak úgy, magunknak
Hygge, a konyhában is

Hygge, a konyhában is

Mindenhol ott van a hygge. De mit is jelent pontosan? És hogy kerül a konyhánkba?
Ezeket süssük februárban

Ezeket süssük februárban

19 fánkrecept farsangra
5 fővárosi fánkozót teszteltünk

5 fővárosi fánkozót teszteltünk

Mivel már itt a február, a farsangi szezon, jöhetnek a lyukas közepű, töltött, mázas, cukros fánkok.