• Magazin 232
  • Praktikák 121
  • Receptek 2
Fokhagymapucolás egyszerűen

Fokhagymapucolás egyszerűen

Ki ne szeretné a fokhagymát? Hiszen szinte minden étel ízét feldobja, a probléma csak az, hogy olyan macerás meghámozni. Szerencsére van egy tippünk, ami megkönnyíti majd a dolgodat.
Így puhítsd meg a vajat

Így puhítsd meg a vajat

Bosszantó ha elfelejted időben kivenni a vajat a hűtőből és még a reggeli kalácsot sem tudod megkenni rendesen. Szuper tipp, hogy ne bosszúsan induljon a nap!
Így készül az író

Így készül az író

Nem könnyű beszerezni, a boltokban alig lehet kapni, ha lehet egyáltalán. Szerencsére az író elkészítése otthon is lehetséges, egyszerű és mindössze tíz perc alatt meg van.
Így reszeljünk lágy sajtot

Így reszeljünk lágy sajtot

A parmezánnal simán elbánsz, de egy puhább, lágy sajt már kifog rajtad? Íme egy szuper ötlet, hogy minden gördülékenyen menjen.
Mi legyen a megmaradt zöldfűszerrel?

Mi legyen a megmaradt zöldfűszerrel?

Ha éppen nem tudod felhasználni a hűtőben várakozó zöldfűszereket, ne hagyd kárba veszni!
Banánérlelés egy óra alatt

Banánérlelés egy óra alatt

Ki hitte volna, hogy egy óra alatt is simán megérik a banán!
Honnan tudhatjuk biztosan, hogy jó-e még az avokádó?

Honnan tudhatjuk biztosan, hogy jó-e még az avokádó?

Ha felbontás nélkül szeretnénk biztosan tudni, hogy jó-e még az avokádó, elég egy egyszerű mozdulatot tennünk.
Ennyire egyszerű? Mit tegyünk, hogy ne romoljon meg hamar a tejföl?

Ennyire egyszerű? Mit tegyünk, hogy ne romoljon meg hamar a tejföl?

Eggyel több doboz tejfölt vagy túrót vettünk, mint amennyit a recept megkívánt? Van egy ötletünk erre az esetre is, hogy tovább elálljon a hűtőben.
Ananász tisztítása

Ananász tisztítása

Nem kell félni tőle: a friss ananászt néhány mozdulattal meg lehet tisztítani
Bernáth József séf paradicsomos trükkje

Bernáth József séf paradicsomos trükkje

A Konyhafőnök Séfje egy ratatouille-hoz készített paradicsomszószt, amikor elárult egy fontos alapszabályt a paradicsomos ételekről.