Borkóstoló

Gincsai Tamás. a tokai Holdvölgy Pincészet borásza ajánl bort Péter szójaszószos csirkéje mellé.

Borkóstoló a Ráspi Pince borászával, Horváth Józseffel

Horváth József, a Ráspi Borászat kékfrankosát ajánlja Péter klasszikus marhapörköltje mellé.

Borkóstoló Horváth József Ráspival

A fertőrákosi gasztronómus-borász, Ráspi egy kékfrankos cuvée-t hozott a vörösboros kakashoz.

Kóstoló - kortyok és falatok 8.

Milyen bor passzol leginkább egy báránycsülökhöz? Hogyan kóstoljuk össze a bort az étellel? Takács Alexandrosz a Nagygombos Pincészet sommelier-je megmondja a választ.

Kóstoló - kortyok és falatok 6.

Milyen fogás mellé ajánljunk egy testes vörösbort? Gere Andrea a Gere Attila Pincészet borásza segít eligazodni a villányi vörösborok és a hozzájuk passzoló ételek labirintusában.

Kóstoló - kortyok és falatok 5.

Kecskesajt, kacsa és bárány - ugyan melyik bor passzolhat akár mindegyikhez is? Debreczeni Mónika ezúttal is segítségünkre lesz.

Kóstoló - kortyok és falatok 4.

Csoki és meggy. Torta és egy nagytestű vörösbor. A magunk részéről most és bármikor. Debreczeni Mónikával járjuk körül a megoldásokat.

Kóstoló - kortyok és falatok 3.

Újabb izgalmas fejezethez érkeztünk, ezúttal az étkezés végéről lesz szó, méghozzá a desszertekről és melléjük kortyolható méltó befejezésről. Igen, akár vöröset is bátran - mondja Gere Andrea. Egészségünkre!

Kóstoló - kortyok és falatok 2.

Folytatjuk párosítgató sorozatunkat, mit mond a reflex, és mit gondoljunk meg kétszer is: borok és ízek a Kóstolóban, ezúttal Gere Andreával.

Kóstoló - kortyok és falatok 7.

Milyen ételt kínáljunk egy jó pohár rosé mellé? A választ megadja Takács Alexandrosz a Nagygombosi Pincészet sommelier-je.