• Magazin 441
  • Receptek 271
  • Videók 12
  • Praktikák 4
  • Étterem 1
Mutatjuk a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gála Díjazottjait

Mutatjuk a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gála Díjazottjait

Idén (is) a Palágyi Eszter vezette Costes kapta a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Díjat. Megbízhatóságának, folyamatos fejlődésének és Palágyi magyar elemek beépítésére való törekvésének köszönheti az előkelő helyet.
8 lépés a mediterrán diéta alapjaihoz

8 lépés a mediterrán diéta alapjaihoz

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az étrend, nézzük, mik az alapkövei
Betegségre igyunk Hot Toddy-t!

Betegségre igyunk Hot Toddy-t!

Tegnap megmutattuk, hogy kell elkészíteni, ma pedig eláruljuk, miért is jó, ha ezt fogyasztjuk meghűlés idején.
Kedvenc trüffeljeink bloggereinktől

Kedvenc trüffeljeink bloggereinktől

Házi készítésű bonbonok Valentin napra ajándékba, vagy csak úgy, magunknak
Hygge, a konyhában is

Hygge, a konyhában is

Mindenhol ott van a hygge. De mit is jelent pontosan? És hogy kerül a konyhánkba?
Ezeket süssük februárban

Ezeket süssük februárban

19 fánkrecept farsangra
5 fővárosi fánkozót teszteltünk

5 fővárosi fánkozót teszteltünk

Mivel már itt a február, a farsangi szezon, jöhetnek a lyukas közepű, töltött, mázas, cukros fánkok.
Pulykahússal az életmódváltásért?

Pulykahússal az életmódváltásért?

Az újév után néhány héttel még kitartanak a fogadalmak, és sokan igyekeznek egészségesebb életmódot folytatni. Az egyik legfontosabb változás általában a táplálkozás: cukros, lisztes, zsíros ételek helyett gyakrabban kerül sovány hús és zöldség a tányérra. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya kiemelte: a pulykahús az egyik legjobb választás az egészséges étkezéshez.
Téli leves pillanatok alatt

Téli leves pillanatok alatt

Krémes karfiolleves
Jelentős gasztroeseménynek ad otthont Budapest

Jelentős gasztroeseménynek ad otthont Budapest

Budapesten rendezik március 26-án a Michelin díjátadó gáláját.