• Receptek 274
  • Magazin 22
  • Videók 12
  • Praktikák 5
Gluténmentes almás palacsinta

Gluténmentes almás palacsinta

Gyerekkori kedvencünk, ezúttal glutén nélkül.
Rizs és csirke – lehet izgalmas!

Rizs és csirke – lehet izgalmas!

Friss és aszalt gyümölcsökkel, mandulával, szójaszósszal
Töltött Hokkaido tök

Töltött Hokkaido tök

Ősszel a kanadai mellett a japán sütőtök is megjelenik a piacokon, isteni finom, ki ne hagyjátok! Ízes, zamatos, diós aromájú, remekül passzol baconhöz, kolbászhoz vagy akár karakteres ízű sajtokhoz.
Vegán bacon

Vegán bacon

Nagyon hasonlít a húsból készült, eredeti változathoz. Mégis vegán.
Sushi burrito

Sushi burrito

Sushi vacsit valaki? Gyorsan elkészül.
Vegán pad thai

Vegán pad thai

Az éttermekben leggyakrabban tojással és hússal összepirítva készül ez az ázsiai étel, de otthon könnyedén elkészíthetjük saját ízlésünkre szabva, akár teljesen állati eredetű termékektől mentesen is.
Reteksaláta korianderrel

Reteksaláta korianderrel

Friss, roppanós retek, kecskesajt, koriander, finom szósz. Kész is, a szuper, friss, nyári sali.
Padlizsános quesadilla

Padlizsános quesadilla

Egy csomag tortillalap mindig lapul a konyhaszekrényemben. Ha gyors ebédet vagy vacsorát szeretnék készíteni, csak előkapom őket, megtöltöm mindenféle finomsággal, és már tálalhatok is. Most barna rizs, kolbász, padlizsán és curry fűszerkeverék adta a töltelék alapját.
Mozzarellás quiche

Mozzarellás quiche

A franciák kedvenc sós pitéje tökéletes lehet egy ráérős hétvégi reggelinek, de akár ebédre, főételként is tálalhatjuk.
Kolbászos-rizses cukkinihajók Ammerländer Edámi sajttal

Kolbászos-rizses cukkinihajók Ammerländer Edámi sajttal

Roppanós sült zöldség, ízletes töltelék, majd az egészet megkoronázandó: ráolvadt-rápirult sajt! Nem kell Kolumbusznak lenni ahhoz, hogy egy ilyen hajóval új felfedezéseket tegyünk az ízek világában.