Így fagyaszd a levesed

Így fagyaszd a levesed

Lehet, hogy nem mindenkinek egyértelmű a levesfagyasztás, ezért összeszedtem pár dolgot, ami szerintem fontos.
Egy food stylist mindennapjai

Egy food stylist mindennapjai

Csigó Zita mesél a munkájáról és kedvenc beszerző helyeit is elárulja
Fűszernövények a konyhában

Fűszernövények a konyhában

Csak a kert hiánya tart vissza a fűszernövényektől? Termessz a konyhában! Megmutatjuk hogyan tárold, locsold, gondozd új kedvenceidet.
25 konyhai alapfogás, nem csak kezdőkenk! 1. rész

25 konyhai alapfogás, nem csak kezdőkenk! 1. rész

Senki sem születik Michelin csillagos séfnek, még a legjobb szakácsok is az alapoknál kezdik. Itt a huszonöt legalapvetőbb fogás, hogy bizonytalan konyhai tudásodat mesterfokra fejleszd!
Vége a pocsékolásnak! - 5 környezettudatos konyhai tipp

Vége a pocsékolásnak! - 5 környezettudatos konyhai tipp

A konyhában sem menő a pazarlás - máris mutatjuk, hogyan lehetsz környezettudatos az ételeiddel is!
Befőzés - Ami kell, és ami nem

Befőzés - Ami kell, és ami nem

Ha kinézünk az ablakon, azt gondolhatjuk, idén nem lesz befőzési szezon, mert nyár sem lesz, mégis muszáj reménykedni benne, hogy ebben az évben is eljön a meleg, eljön a zöldség- és gyümölcs dömping, amikor olcsón tehetjük el télire a savanyúságot, kompótokat, lekvárokat és szószokat.
Főzzünk sörrel!

Főzzünk sörrel!

Most nem egészen a főzősörről lesz szó – amit szigorúan gyöngyöző üvegből kell kortyolgatni a konyha, vagy a grillsütő melegének kompenzálására – hanem arról a sörről, amit nemes cél érdekében belepocsékolunk az ételbe.
Hogyan használd a kuktád?

Hogyan használd a kuktád?

Minden puhábbra fő és minden hamarabb elkészül benne, mi az? Hát persze, hogy a rettegett kuktáról van szó! Olvasd el tippjeinket, és használd bátran.
Konyhai tervezés - Hogyan lesz a napi őrületből vacsora?

Konyhai tervezés - Hogyan lesz a napi őrületből vacsora?

Rend a lelke mindennek, mondták nagyanyáink, és el kell ismernünk, igazuk volt. Ha kicsit csavarunk a mondáson, azt is mondhatjuk, terv a lelke mindennek. Például annak, hogy elkerüljük a mindennapi stresszt a vacsorakészítés körül.
9 pazar vacsora a bűvös 15 perc alatt

9 pazar vacsora a bűvös 15 perc alatt

Minden tiszteletünk azoké, akik lelkesen készítenek kovászt a házi ciabattához, főznek otthon sört vagy füstölnek halat a kert végében, de vannak napok, mikor 15 perc áll rendelkezésünkre, hogy vacsorát készítsünk a családnak, vagy a vendégeknek. íme néhány ötlet.