5 szuper recept, amelyben 1 a közös: a Medve sajt

5 szuper recept, amelyben 1 a közös: a Medve sajt

A sütőtökkrémlevesben bloggerünk, Csigó Zita is segédkezett Epres Panninak
Van kedvetek egy fantasztikus lakomával ünnepelni a decemberi fények ünnepeit?

Van kedvetek egy fantasztikus lakomával ünnepelni a decemberi fények ünnepeit?

A Globalista Konyha ezúttal is egy fantasztikus vendégszakácsot hívott, aki egy mini étterembirodalom tulajdonosa, boldog férj, egy másfél éves kislány büszke apukája, a Közel-Kelet és Észak-Afrika szerelmese. Nézzétek meg a menüt! Kell ennél több? Igen, méghozzá az, hogy fantasztikusan főz!
Helló november, helló őszi programok, és még mindig Balaton!

Helló november, helló őszi programok, és még mindig Balaton!

Igen, igen, érezzük, hogy már megyünk bele a télbe, a balatoni házak kéményeiből már jön a füst, készülnek az újborok és készülünk a Márton napra is. Minden családiasabb, de pont ezért szeretjük: egy egészen más élmény miatt érdemes nekiindulni, mint nyáron. Dőljetek a cserépkályhának, bontsatok egy komolyabb olaszrizlinget, vagy épp kékfrankost, vesszetek el a színekben és közben lehet programot tervezgetni
Disznóvágás bemutatók és óriási kolbászvásár neves fellépőkkel fűszerezve

Disznóvágás bemutatók és óriási kolbászvásár neves fellépőkkel fűszerezve

Idén október 13-15 között kerül megrendezésre a budapesti Kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban.
Ahol az étkezés élménnyé válik – egy felejthetetlen ebéd a Nobuban

Ahol az étkezés élménnyé válik – egy felejthetetlen ebéd a Nobuban

Felejts el mindent, amit a sushiról tudsz. Vess el minden unalmas étkezési konvenciót, ami kiszámíthatóvá tette az ételeket. A 7 éves Nobu újraértelmezi a japán konyhát, merész ízeket és párosításokat csempészve az étlapjukra, ahol egymás mellett van jelen a Japán tradíciók és a bohém kísérletező kedv, a keleti ország kimértsége és Dél-Amerika lüktetése.
Idén új helyszínen ünneplik ezt az édes hungarikumot

Idén új helyszínen ünneplik ezt az édes hungarikumot

5. alkalommal kerül megrendezésre a Kürtőskalács Fesztivál
Ingyenes kóstolókurzust szervez a Pálinka Nemzeti Tanács: Tanuld meg felismerni a pálinkahibákat!

Ingyenes kóstolókurzust szervez a Pálinka Nemzeti Tanács: Tanuld meg felismerni a pálinkahibákat!

Bárki lehet amatőr pálinkakóstoló, aki részt vesz a Pálinka Nemzeti Tanács ingyenes  tanfolyamán, az  OMÉK-on. A kurzus célja, hogy a résztvevők meg tudják különböztetni a pálinkahibákat, és felismerjék a kiváló minőséget.
Food Truck Show-n jártunk a hétvégén

Food Truck Show-n jártunk a hétvégén

Több mint 55 kocsiból lehetett kóstolni a legkülönlegesebb falatokat
Irány a Sziget Fesztivál, és éljen a szivárványszínű kulináris forradalom

Irány a Sziget Fesztivál, és éljen a szivárványszínű kulináris forradalom

Hiszem, hogy az élet épp olyan, mint az étel: akkor ízes igazán, ha kellőképpen színes, fűszeres, kozmopolita.
Marton Adri képes mallorcai élménybeszámolója

Marton Adri képes mallorcai élménybeszámolója

Nagyon nem tájképek következnek :)