Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Programajánló: Vedd észre! A csodák köztünk járnak

Női Klub a Csak a Nőknek Magazin szervezésében
2021. October 16.

Október Női Klubunkon megmutatjuk, hogy csodák igenis léteznek! Október 20-án, szerdán találkozunk szeretett helyszíneteken, az OKISZ Székházban. Te hiszel a csodákban? Ha igen, akkor azért gyere el, ha nem, akkor azért, hogy megtapasztald, a csoda igenis létezik! 

 

Rövid ízelítő 

 

12 éves, Magyarországon született és Kínában élt. Négy nyelven beszél, a Romano Glaszo együttes és a Madách Színház tagja. Ő Aller-Nagy Alma – ugye egyet értünk, hogy ez már önmagában is csodálatos!?

 

De tudjuk fokozni! 

Találkoztál már olyan adószakértővel, akinek sikerült megvalósítania gyerekkori álmát? Nálunk megismerheted Gaál Magdolna festőművészt, akinek feketevászonra festett képei már Párizsba is eljutottak.

 

Velünk lesz továbbá kérésetekre Busch-Turcsányi Sipos Éva, a természettudományok docense, aki felkészít minket testileg-lelkileg az őszi-téli időszakra, és alkalmad lesz a könyvét a helyszínen kedvezménnyel, 1990 Ft-ért megvásárolni és dedikáltatni is.

 

Megismerjük a Balázsáldás valóban áldásos portékáit, és lehetőségünk lesz a New York-i Bor világbajnokság gyümölcsborait megkóstolni Dr. Ice jóvoltából, akinek mottója: „ Dr. Ice. a bélgyógyice!”

 

Csodás bio zöldségekkel, vegyszermentes termékekkel, kézápolással, illóolajokkal is találkozhattok a Klubnapon, ami igény szerint kedvezménnyel meg is vásárolható!

EXTRA LEHETŐSÉG, aki a Női Klubra új vendéget hoz, kérjük jelezze, mert ezt a tevékenységet a helyszínen ajándékkal jutalmazzuk!

 

Kérjük, feltétlenül jelezd részvételedet és regisztrálj, mivel a létszám korlátozott! A részvételhez nem szükséges az oltási igazolvány. A megfelelő higiéniai szabályok betartásával tartjuk meg Klubunkat!

Kérdés esetén hívd bátran a +36/70-430-5371 telefonszámot, vagy írj a [email protected] e-mail címre.

Regisztrálj! Szeretettel várunk! 

Időpont: 2021. október 20. (SZERDA)
Kezdés: 17 óra (de 16 órától várunk Benneteket!)
ÚJ HELYSZÍN: OKISZ Székház (Budapest, Thököly út 58-60, 1146)
Belépő: 2 800 Ft/fő,
Tisztelet Társaság Tagoknak 2 500 Ft/fő
Nők Világa Club Card tagoknak: 2 000 Ft/fő
Regisztráció: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdcGMTPPd5HRl…/viewform

Ha Te is Nők Világa Club Card tulajdonos szeretnél lenni, akkor kattints ide: https://bolt.csakanoknekmagazin.hu/nok-vilaga-klubkartya

És Ne feledd, október 24-én pedig Öko Zsibongó! Biztosítsd be a helyed, regisztrálj itt: https://okozsibongo.hu/csaladi-regisztracio/

 

Az űrlap kitöltésével automatikusan elfogadtad az adatkezelési nyilatkozatunkat, melyet a következő linken olvashatsz el: https://csakanoknekmagazin.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-gdpr/

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!