Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Airbnb

Jöhet egy csésze tea kedves bárányok társaságában?

2019. October 26.

Lehet fekete, zöld, gyümölcs, matcha vagy éppen rooibos, imádjuk a teát! Magát a forró italt, illetve azokat a hagyományokat, amelyek az idők során kialakultak körülötte. A világon számtalan módon teáznak. Létezik zöld tea ceremónia gésákkal Japánban, 5 órai tea II. Erzsébettel a Buckingham palotában, az egyik legtrendibb ital a felkapott helyeken pedig nem más, mint a matcha latte. 

Fotó: Airbnb

Ismerünk olyan teaházakat, ahol teázgatás közben állatokat lehet simogatni, de arról, hogy bárányokkal is elfogyaszthatjuk az italunkat, idáig még nem hallottunk. Skócia mélyén, az Airbnb oldalán keresztül viszont különleges „élményre” fizethetünk be: két rosszcsont báránnyal ihatjuk meg azt a bizonyos 5 órait… A 1,5 órás programon a finom tea mellé mennyei snackek és péksütemények járnak, illetve ne feledkezzünk el a skót táj felülmúlhatatlan szépségéről se. Kortyolgatás közben csodálhatjuk a füves lankákat, a kék eget és a természet apró csodáit, ráadásul mindehhez helyszínként egy autentikus terméskő parasztház szolgál. A díszvendégek pedig minden bizonnyal a Herdwick bárányok lesznek, a program leírása szerint „ők” csatlakoznak hozzánk a tea mellé. És naná, hogy megpróbálnak majd mindent felfalni, hiába készítenek ki számukra külön elemózsiát a szervezők.

Fotó: Airbnb

A program ára egyébként átszámítva nagyjából 12 ezer forint személyenként, és egyszerre maximum négyen vehetnek részt a különleges eseményen. Az értékelése 5 csillag az Airbnb oldalán, sok hálálkodó és lelkes szöveges értékelés tanúsítja, hogy megéri kipróbálni. Úgy néz ki, kifejezetten szeretnek az emberek cuki bárányokkal teázni! 

 

Forrás: Travel + leisure

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!