Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Díjnyertes hazai borok a fesztiválozóknak

"A magas minőségen túl igazi balatoni élményt hoznak a meleg nyári napokba"
2017. július 5.

A Sziget fesztivál hivatalos borának a Balaton-melléki borászat díjnyertes nedűit választották, így nemcsak a neves hotelben lehet majd azokat kóstolni. Az exkluzív partnerségi szerződés keretében dél-balatoni borokat kóstolhat a nagyközönség az elkövetkező két évben további ismert hazai fesztiválokon, a Sziget mellett a VOLT-on, a Balaton Soundon is, a B.my.Lake-en és a Strandon is.

Idén és jövőre is számos magyar fesztivál ideje alatt találkozhat a nagyközönség a Kristinus borokkal, hiszen a fesztivál területének minden egyes vendéglátóhelyén, bárjában kizárólag a ezen borbirtok minőségi, díjnyertes borait ihatjuk.

A kéthelyi borbirtok legújabb alkotásai nemcsak ízükben, de megjelenésükben is frissítően hatnak. A Kristinus Borbirtok 3 exkluzív fesztiválbora már több díjat is bezsebelt az idei évben. A Balatonboglári Borvidéki Borversenyen a Kristinus Sziget Fehér aranyérmet, a Sziget Rosé és Vörös ezüstérmet nyertek. A Sziget Fehér az Országos Borversenyen egy ezüstéremmel is gazdagabb lett.

A három díjnyertes cuvée már biztosan a nyár fesztivál slágere lesz, hiszen a Kristinus szortimentjéből külön Sziget-válogatásnak készült borok a magas minőségen túl igazi balatoni élményt hoznak a meleg nyári napokba. 

A Kristinus Borbirtok nemcsak a legnagyobb fesztiválokon lesz jelen vadonatúj Kristinus On Tour mozgó borbárjával, de jelenleg a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda nyári teraszán is megtalálhatók. Továbbá június végétől a Sziget-válogatás borai mind a 49 Borháló kereskedésben kaphatók lesznek szerte az egész országban. A Balaton és a borok szerelmeseinek (leginkább a budapestieknek) külön öröm, hogy nemrég megnyitott a Kristinus Borboutique az Erzsébet téren, ahol a borbirtok összes tétele elérhető idén májustól.

forrás: turizmusonline.hu

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.