Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Programajánló: Bio Mikulás az Öko Zsibongón

2021. november 30.

Szeretnél Te is személyesen találkozni a Mikulással? Szenzációs hírünk van! December 5-én a Bio Mikulás ellátogat az Öko Zsibongóra. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Legyen valódi élmény ez a nap! Gyere el Te is! Itt személyesen megsúghatják kicsik és nagyok, anyukák, apukák, barátok, barátnők és nagyszülők, hogy mi a kívánságuk az Ünnepekre! Sőt! Helyben meg is írhatják azt!

Az V. alkalommal megrendezésre kerülő Öko Zsibongó méltó helyszínt biztosít a szabadba vágyóknak, a téli Füvészkert pedig ismét új „díszletként” ad otthont a programnak.

 

Mit is jelent a Bio Mikulás?

A cukros, tartósítószerrel gazdagított édességek helyett az egészséges életmód veszi át a szerepet még az ünnep alatt is, amihez hozzájárulnak a kiállítók által készített minőségi és valódi termékek/szolgáltatások!

„Célunk, hogy maradandó élményt nyújtsunk, valamint játékos formában tanítsuk meg az egészséges életmódra, az egészséges ételek jó ízének a felismerésére, valamint a környezet ismeretére, védelmére az ide látogatókat. Az eseményre egyaránt várjuk az iskolai, óvodai csoportokat, gyermekotthonokat, családokat. Szórakozva tanulnak kicsik és nagyok! Az állomásokon pecsétet kapnak a teljesített feladatokért cserébe, és ha az összes pecsétet begyűjtötték, a végén értékes, egészséges falatokban gazdag ajándékcsomagot kapnak. Ez az Öko Zsibongó, ahol a Bio Mikulással is találkozhatsz!” 

A kreatív programokon kívül, olyan vállalkozásokat hívtunk meg, amelyek valódi, bio termékeket gyártanak. Felhőtlen kikapcsolódást kívánunk nyújtani a rendezvényen résztvevő gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt! Belépéskor a vendégek tombolát vásárolhatnak, melynek bevételéből egy előre kiválasztott gyermekotthon gyerekeinek karácsonyi ajándékait vásároljuk meg, és korábbi hagyomány szerint, személyesen adjuk át, melyről élőben közvetítünk és felvételt is készítünk!” – írják a szervezők. 

 

Témába vág: Otthon is elkészítheted kedvenc karácsonyi italaidat 

 

Milyen volt az előző Bio Mikulás?

Nézd meg az összefoglaló videókat! Tekintsd meg a képeket!

https://www.youtube.com/watch?v=t4ziELBPe2s&t=33s

https://www.youtube.com/watch?v=-eaGc6vFhJI&t=2s

https://www.youtube.com/watch?v=uIFxArqrIjw

 

Helyszín, időpont: 

  1. december 05. 10-16:30
    ELTE Füvészkert (1083 Budapest, Illés út. 25.)

 

Regisztráció:
www.okozsibongo.hu
www.biomikulas.hu

 

Az esemény Facebook linkje itt érhető el

 

Ez is érdekelhet: 

Üdítőital készül a karácsonyfákból. Igen, jól olvastad, ez nem elírás!

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mitől vidám a Mikulás?

Mitől vidám a Mikulás?

Persze hogy a hideg csípte pirospozsgásra a jó öreg Mikulás arcát. Azért picit utánanéztünk. Okos tippek, remek ajánlatok a forró italok világából – és egy kis történelem.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!