Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Végre egy Mikulás-program, ahol a gyerek és a szülő is jól érezheti magát!

2019. December 5.

Hol találkozzon a gyerek a Mikulással, ha történetesen olyan kicsi, hogy nem jár még közösségbe? A megoldás a Szabadság Bisztró, ahol december 6-án, pénteken 16.00 és 18.00 között a gyereksarokban Mikulás várja a gyerekeket. Szakállhúzás és habos kakaó, virgács helyett pedig ajándék. Nálunk ilyen egy Mikulás-nap!

Mindeközben a felnőttek sincsenek elfelejtve! Amíg a gyerekek a Mikulással találkoznak, a szülők forralt bor, fűszeres almaital vagy a bisztró cukrászatának szezonális süteményeit kóstolva pihenhetnek meg a galérián, közvetlenül a gyereksarok mellett.

Ráadásul ugyanitt beszerezhetik a karácsonyi ajándékokat is! „Elvihető adventi aprósüteményeinkkel, illetve előre csomagolt könyv- és borválogatásainkkal spórolunk időt azoknak, akik nem kívánnak részt venni a decemberi ajándékvadászatban, inkább az elmélyülést, az elcsendesedést választják” – húzza alá Sebők Manna, a Szabadság Bisztró ügyvezetője, aki maga is híve a slow life-nak. Az ő ötlete volt, hogy a szezonális forró italok idén nagyszüleink zománcos bögréiben érkezzenek a vendégek asztalára, ami garantáltan nosztalgikus hangulatba ringatja azokat, akik megismernék egy patinás – 117 éves – vendéglátóhely mai arcát, Ady egykori törzshelyét.

A december 6-i eseményre jelentkezni e-mailben, az esemény Facebook-eventjén vagy a Szabadság Bisztró elérhetőségein lehet: +36 30 358 5827; [email protected], www.szabadsagbisztro.hu

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!