A tökéletes vendégváró fogás: Milánói palacsintatorta

A tökéletes vendégváró fogás: Milánói palacsintatorta

A palacsintatorta (készüljön édes vagy akár sós verzióban) az egyik kedvenc vendégváróm. Kifejezetten jót tesz neki, ha egy teljes éjszakát áll a hűtőben, szépen díszíthető, így az asztal éke lehet. Készítsétek inkább kisebb palacsintasütőben a palacsintákat, hogy minél több rétegből álljon a tortátok.
Íme Marton Adrienn különlegesen finom fánk receptje

Íme Marton Adrienn különlegesen finom fánk receptje

Édesburgonyás fánk, juharszirupos-bacon-ös és kókuszos-csokis öntettel
Kolbászos-kukoricakenyeres töltött pulykatekercs

Kolbászos-kukoricakenyeres töltött pulykatekercs

Már nincs hálaadás, de attól még ér pulykát enni.
Ezzel a recepttel vigyázni kell!

Ezzel a recepttel vigyázni kell!

Ugyanis aki megkóstolja, garantáltan beleszeret
Ez egy igen jól sikerült mázas oldalas recept

Ez egy igen jól sikerült mázas oldalas recept

avagy nézőpontváltás Topár Gábor módra
Íme a kókuszkocka egészséges változata

Íme a kókuszkocka egészséges változata

A kókuszkocka egy klasszikus kedvenc, ami nálunk különösen „Apukám sütije”.
Tepsis krumpli zsályával

Tepsis krumpli zsályával

A zsálya a latin salvia szóból ered, amelynek jelentése biztonságos, ép, egészséges. A régi időkben ezt a gyógynövényt gyógyító csodaszernek tekintették. Most próbáljuk ki és dobjunk fel vele egy szimpla tepsis burgonyát!
Hétvégi tuti kaja tipp, pláne, ha marad egy kis krumplipüré!

Hétvégi tuti kaja tipp, pláne, ha marad egy kis krumplipüré!

Tarja genovai pestóval, sült krumplipürétetővel