• Magazin 207
  • Receptek 50
  • Arcok 9
  • Videók 2
  • Étterem 1
Valóra vált karácsonyi álom az adventi Corinthia Hotel Budapestben

Valóra vált karácsonyi álom az adventi Corinthia Hotel Budapestben

A karácsonyi készülődés egyik legnehezebb feladata, hogy kitaláljuk, mivel lepjük meg szeretteinket. Legjobban talán akkor járunk, ha egy felejthetetlen élményt ajándékozunk a hozzánk közel álló személyeknek. Ha egy igazán különleges étkezéssel szeretnénk kedveskedni, a Corinthia Hotel Budapest vasárnapi brunch-aival nem lőhetünk mellé. Fantasztikus ételek, első osztályú kiszolgálás, tökéletes hangulat – mindez karácsonyi hangulatba öltöztetve.
2018-ban ezek már nem lesznek trendik a gasztronómiában

2018-ban ezek már nem lesznek trendik a gasztronómiában

Christy Brissette, táplálkozási tanácsadó elárulja, hogy várhatóan mely ételeknek csökken a népszerűsége jövőre
Amikor a smoothie találkozik a festészettel

Amikor a smoothie találkozik a festészettel

Mi imádjuk a gasztro és a művészet összeborulásait
9 meglepő tény Julia Childról

9 meglepő tény Julia Childról

Vajon mennyire ismerjük az amerikai konyhatündért?
Kedvenc finomságaink Mikulás napra

Kedvenc finomságaink Mikulás napra

Kekszek, sütik, italok bloggereinktől a Télapónak és a Krampusznak :)
5 szuper recept, amelyben 1 a közös: a Medve sajt

5 szuper recept, amelyben 1 a közös: a Medve sajt

A sütőtökkrémlevesben bloggerünk, Csigó Zita is segédkezett Epres Panninak
Asztalterítés mesterfokon

Asztalterítés mesterfokon

Lépésről lépésre a lenyűgöző látványért.
Kenyeret tücsökből a több fehérje érdekében?

Kenyeret tücsökből a több fehérje érdekében?

A finn Fazer nevű cég csütörtöktől árulja Európában talán elsőként az ismert rovart is tartalmazó kenyerét.