• Receptek 344
  • Videók 29
  • Magazin 21
Édesburgonyás palacsinta

Édesburgonyás palacsinta

Az édesburgonyát szinte bármihez felhasználhatjuk, még a palacsintához is. Nem csak gyönyörű szint kölcsönöz neki a benne található béta-karotin miatt, de édessége miatt az íz világot is különlegessé teszi.
Irány a tavasz: krumplifasírt újhagymával

Irány a tavasz: krumplifasírt újhagymával

Már kibukkantak a kertekben az újhagymák, használjuk őket mihamarabb.
Zöldfűszeres krumplisaláta

Zöldfűszeres krumplisaláta

Sokak kedvencét, a rántott hús mellé szinte elengedhetetlen krumplisalátát zsírszegényebb változatban készítettem el, amelyben az íz élményt a zöldfűszerek adják a majonéz helyett.
Édesburgonyás-baconös lepény

Édesburgonyás-baconös lepény

Kelttésztás lepény remek téli feltétekkel
Sajtos-karalábés tócsni

Sajtos-karalábés tócsni

Mi lesz, ha egy hagyományos tócsnitésztához karalábét keverünk? Hát ez!
A bab azért is jó téli alapanyag, mert olcsó, laktató, és számtalan módon elkészíthető. Tex-mex bab sajtos tortillával

A bab azért is jó téli alapanyag, mert olcsó, laktató, és számtalan módon elkészíthető. Tex-mex bab sajtos tortillával

Ezúttal a tex-mex fűszerezés adott ihletet, ez a mexikói alapokon nyugvó amerikai ízkavalkád pont tökéletes arra, hogy egy fázós nap után jól felmelegítsen.