• Magazin 56
  • Receptek 2
  • Videók 1
Mit együnk a repülőúton?

Mit együnk a repülőúton?

Egy táplálkozási tanácsadó elmondja, mi a legegészségesebb választás.
Amerikából jöttem.... 2. rész

Amerikából jöttem.... 2. rész

Szemezgetés a San Francisco-ban és San Diego-ban tett rövid látogatásunk során útba ejtett egységekről és a piaci/bevásárló élményeimből
Amerikából jöttem...

Amerikából jöttem...

Bezzegh Éva kaliforniai gasztrotúrájának első része
Berlin - a tökéletes kora őszi úti cél

Berlin - a tökéletes kora őszi úti cél

Berlin mindössze másfél órányi repülőútra lévő ideális célpont mindenkinek, aki nyitott egy fiatalos, állandóan lüktető és rengeteg színt mutató város megismerésére.
Külhoni főzőcske, de okosan!

Külhoni főzőcske, de okosan!

Avagy a külföldi piac után most jöhet a külföldi főzés, Bezzegh Éva módra
Íme az utazást legjobban tűrő 4 szendvics

Íme az utazást legjobban tűrő 4 szendvics

Vagy épp a délutáni uzsonnához is jól jöhet
Íme az utazáshoz legjobb 5 zöldség és gyümölcs snack

Íme az utazáshoz legjobb 5 zöldség és gyümölcs snack

Az alábbi felsorolásban azokat az ételeket vesszük sorra, amelyeknek többsége frissítő, könnyen magunkkal vihető, sokáig eltartható és még egészséges is.
ÚTRAVALÓ - Tízes toplistával

ÚTRAVALÓ - Tízes toplistával

Vekerdy összes könyve és több liter pálinka is bepakolva. Lélekben legalábbis. Bezzegh Éva nyaraló naplójának első része következik
Nemcsak a húsgolyó! New Nordic Cuisine

Nemcsak a húsgolyó! New Nordic Cuisine

New Nordic Cuisine, avagy új északi konyhaművészet. Gyökérzöldség és bogyós gyümölcs, az “egyszerű” Michelin csillagos éttermek titkai.
A marihuána kulináris forradalma

A marihuána kulináris forradalma

A kaliforniai séf, Christopher Sayegh egy meglehetősen szokatlan fűszernövényt használ ételei ízesítéséhez: a kannabiszt. A Guardian újságírója megkóstolta egyik fogását, mi pedig tolmácsoljuk a tapasztalatait.