Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Programajánló: Öko Zsibongó, minőség, egészség, környezettudatosság, kert…

2021. August 12.

Ahol minden az egészség- és környezettudatosságról szól – a Csak a Nőknek Magazin szervezésében. 

 

Kerttől az asztalig! Ökológiailag tiszta alapanyagok, növények, glutén-, laktóz és cukormentes élelmiszerek, szolgáltatások és programok vására. Ahol lehet finom, ami egészséges!

A Csak a Nőknek Magazin és a Nők Világa Nonprofit Kft. védjegyoltalommal védett programján a család minden tagja kaphat segítséget, hogy hogyan legyen környezet- és egészségtudatos. A gyerekek játékosan ismerhetik meg ennek csínját-bínját, a felnőttek pedig profi szakemberekkel konzultálva tágíthatják tudásukat. 

 

Miért látogasd meg a programot?

Mert a környezetvédelem és a környezettudatosság fontos! Minden apró mozzanat, tett és cselekedet, amely arra irányul, hogy a környezetünk szebb és jobb legyen nagy jelentőséggel bír, bármennyire is kicsi tettnek gondolod! 

Kertészkednél is, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Legyen szó konyhakertről, virágoskertről, vagy csak az erkélyeden/balkonodon fellelhető kis „birtokról”, partnereink profi segítséget fognak neked nyújtani! Tégy nagyobb „lépéseket” az anyatermészettel való kapcsolatod irányába!

A mai világban már jóval nagyobb figyelmet kell fordítani az egészségtudatos táplálkozásra, étkezésre is! Nem mindegy, ezt hol szerzed be, hogyan és miként tálalod a családodnak! Az Öko Zsibongónkban erre is megoldást találsz! Partnereink által kizárólag olyan termékeket ismerhetsz meg és szerezhetsz be, melyek az egészségedre pozitív hatást gyakorolnak!

Ételallergiás vagy? Fogyókúrázol? Vagy csak figyelsz arra, hogy milyen táplálékot adsz a szervezetednek? Legyen szó glutén-, laktóz- vagy cukormentes, esetleg mindenmentes étkezésről az Öko Zsibongóban számos finomságot fellelhetsz!

 

Azt kérdezed, hogyan?

Gyere el programunkra, ízleld meg a finomabbnál finomabb termékeket, szerezd be az összes információt, amire szükséged van! Ismerd meg a környezetkímélő életmódod, hogy jobb és élhetőbb bolygót hagyjunk a következő generációra.

Előadóink által sok-sok információhoz juthatsz, melyeket tudni érdemes az egészséges életmódról, környezettudatosságról, táplálkozásról! Kérdezz és fejlődj a legjobbak segítségével!

Mindemellett szívügyünk a hazai gazdaság! Tapasztalatból tudjuk, hogy az elmúlt időszak nagy kihívás volt mindenki számára. A fennmaradás napról napra kérdőjellé vált! De fogjunk össze, kapcsolódjunk közvetlenül egymáshoz!

 

Az esemény fővédnöke: Dr. Nagy István agrárminiszter 

Időpont: 2021. augusztus 29. 9-17 óráig

Helyszín: Fűvészkert (Budapest, Illés u. 25, 1083)

Regisztráció: https://okozsibongo.hu/

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!