Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Food Truck Show

Újra lesz a Food Truck Show a Kincsem Parkban

Az ingyenesen látogatható rendezvényen az is kiderül, ki lesz az év legjobbja
2021. September 2.

Szeptember 10 – 12. között, másfél év kihagyás újra megrendezik az ország legnagyobb Food Truck Show-ját a Kincsem Parkban. A nemzetközi lóversennyel egybekötött rendezvényen ezúttal a spanyol ízvilág köszön vissza az ételekben.

 

Már csak néhány nap és 50 mozgó étterem gurul be a Kincsem Parkba, a Nemzetközi Lóversennyel egybekötött Food Truck Show-ra, hogy olyan street food különlegességeket mutassanak be, amelyekkel akár az év food truck díját is megnyerhetik. Az ikonikus kocsik mellett, úgy mint például a Smokey Monkies, Bbq vagy a Happy Churros az utóbbi két év legújabb autói is kitelepülnek.

„Tavaly nem tudtunk megszervezni egyetlen nagyrendezvényt sem a Kincsem Parkban, és a májusi ünnep is elmaradt, szóval nagyon várjuk a szeptember 10-i nyitást. Ami fontos, hogy idén az esemény ingyenes lesz! A helyszín nagyon sokat fejlődött, a lóversenypálya fantasztikus, a lovas közönség pedig ki van éhezve a találkozóra” – mondta V. Horváth Zoltán főszervező.

A lovas megmérettetések mellett estébe nyúlóan szerveznek agár- és rögbiversenyt, de mutatványosok, utcazenészek is színesítik a programot. Az utolsó napon a közönség mellett a szakma, a Magyar Street Food Egyesület is kiválasztja az idei év legjobb food truckját. A díjat az kapja, aki a legfelkészültebb, legjobb kiszolgálást nyújtotta az évben, a minőségi étel- és italkínálat mellett.

„2020-ban elindítottuk, hogy minden városban keressük a kedvenceket. Ezek a kisvárosi nyertesek biztosan ott lesznek a Kincsem Parkban, és bizonyítani akarnak. De, hogy ki kapja a szakmai díjat, az ott derül ki” – tette hozzá a főszervező, aki kihangsúlyozta, ebben az évben Spanyolország specialitásait, ízvilágát építik be a vendéglátók az ételeikbe.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Így néz ki 2020 Szuperstreetfood étele

Így néz ki 2020 Szuperstreetfood étele

Hétvégén vár a margitszigeti Food Truck Show!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!