Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Így néz ki 2020 Szuperstreetfood étele

Hétvégén vár a margitszigeti Food Truck Show!
2020. szeptember 19.

Hétvégén, az év utolsó Food Truck Show-ján elkészül 2020 Szuperstreetfoodja! Az ételkülönlegességet inkább látványosságnak szánják az alkotók, amelynek receptje sem titok. A ropogós waffel és a pizz’burger tészta közé töltött pulledpork hús kerül, amelyre forró mangó-chili szószt csöpögtetnek, majd megfűszerezik egy kis nachossal. Köretnek churrost, házi paradicsomszószt és érlelt házi sonkát tálalnak.

Aki meg szeretné nézni, kóstolni a truckok közös „alkotását”, az szeptember 18-20. között megteheti a Margitszigeten, ahol egyébként az év Food Truck díját is átadják.

 

Alkotók:

Waffel Land

Spago

Pizz’Burger

MexKitchen

Zabáljcsak

Meraki

Happy Churros

Piknik UtczaBár

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Streetfood Amszterdamban

Streetfood Amszterdamban

Sok mindenről híres Hollandia, és fővárosa Amszterdam. Ismerjük a szélmalmot, a fapapucsot, a tulipánt, a coffeeshopokat, a bicikliket, és a mindennél zöldebb füvet, ami az egész országot beborítja. De ne felejtsük el, hogy itt is esznek az emberek, nem is akármiket! Ami a holland főváros streetfood szokásait illeti, a különféle szendvicsek és a sült krumpli mennek a legjobban, na meg persze hamburger, és a végtelen számú sütemény.
5 izgalmas streetfood hely Budapesten

5 izgalmas streetfood hely Budapesten

Olyan bisztrókat kerestünk, ahol ebéd vagy vacsora közben nyugodtan megnyalhatod mind a tíz ujjadat. Senki nem szól rád emiatt, és annyira finom az étel, hogy kár lenne minden cseppjéért.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?