• Receptek 1119
  • Magazin 1
  • Praktikák 1
Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Az egyik legjobb dolog a tavaszi-nyári időszakban a piacon kapható számos tökféle. A cukkinit azért szeretem, mert rengeteg felhasználási módja van: készíthetjük töltve, rántva, főzeléknek, krémnek, sőt kenyeret is süthetünk belőle. Jöjjön most egy töltött verzió!
Banános Tarte Tatin

Banános Tarte Tatin

Banán Napra banán tarte dukál.
Epres-camembert sajtos csirkesaláta

Epres-camembert sajtos csirkesaláta

Rövid az eperszezon, használjátok ki! Nálam ilyenkor mindig jókora mennyiség lapul a hűtőben, és nemcsak édes, hanem sós ételekbe is teszek belőle. Ez a recept az egyik legfinomabb tavaszi salátám, általában vacsorára készítem magunknak.
Kapros-uborkás tésztasaláta

Kapros-uborkás tésztasaláta

A nyár egyik hírnöke: a kapor!
Édesburgonyás palacsinta

Édesburgonyás palacsinta

Az édesburgonyát szinte bármihez felhasználhatjuk, még a palacsintához is. Nem csak gyönyörű szint kölcsönöz neki a benne található béta-karotin miatt, de édessége miatt az íz világot is különlegessé teszi.
Szülinapi cupcake krémsajtos frostinggal

Szülinapi cupcake krémsajtos frostinggal

Krémsajtos frosring napot és szülinapot is ünneplő cukorbomba.
Húsvéti linzer hímes tojás

Húsvéti linzer hímes tojás

Kislányként nagyon szerettem tésztát gyúrni, szaggatni, sütni, díszíteni (és ezt nem nőttem ki), ezért készültem nektek ezzel a diós linzerrel. Ki mondta, hogy csak „igazi” tojást lehet festeni? Süti tojást is díszíthetnek a gyerekek: mártsátok a linzert csokiba, hagyjátok megszáradni, és már indulhat a vidám pingálás.
Zöldséges fasírt

Zöldséges fasírt

Ünnepi menüvé varázsolt zöldséges fogás
Irány a tavasz: krumplifasírt újhagymával

Irány a tavasz: krumplifasírt újhagymával

Már kibukkantak a kertekben az újhagymák, használjuk őket mihamarabb.