
Húslevesem télen-nyáron
A húslevesnek pont az a lényege, hogy mindig van hozzá alapanyag.

Banános Tarte Tatin
Banán Napra banán tarte dukál.

Epres panna cotta
Az olaszok egyik kedvenc édessége a panna cotta, ami egy nagyon könnyű, bármikor fogyasztható desszert és természetesen elkészíthető diéta barát verzióban is.

Epres-camembert sajtos csirkesaláta
Rövid az eperszezon, használjátok ki! Nálam ilyenkor mindig jókora mennyiség lapul a hűtőben, és nemcsak édes, hanem sós ételekbe is teszek belőle. Ez a recept az egyik legfinomabb tavaszi salátám, általában vacsorára készítem magunknak.

Éljen a hónapos retek!!
Irány a piac, szerezzünk be 1-2 csokorral.

Kapros-uborkás tésztasaláta
A nyár egyik hírnöke: a kapor!

Édesburgonyás palacsinta
Az édesburgonyát szinte bármihez felhasználhatjuk, még a palacsintához is. Nem csak gyönyörű szint kölcsönöz neki a benne található béta-karotin miatt, de édessége miatt az íz világot is különlegessé teszi.

20 sárgarépás recept
A nyuszi is biztos, ettől szalad olyan fürgén.

Húsvéti perecnyuszi
Délutáni rágcsálni való eredeti, nyuszis köntösben.

Tojásfestés természetes színezékkel
Házi készítésű színezők konyhai alapanyagokból