Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Sült paprika krémleves

Gyömbérrel, fokhagymával készülő sült paprika krémleves íze elvarázsol, de sárga színe is szemet gyönyörködtető.

Zöldborsós sütőben sült omlett (frittata)

A frittata az olaszok omlettje. Ez a zöldborsós, cukkinis változat, akár egy kiadós reggeli, de salátával könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.

Zöldfűszeres mini tojáslepény

Egy ráérősebb reggelen, ha picivel korábban kelünk, meglephetjük a családot ezzel a tojásos lepénnyel.

Fetával bolndított cukkinitócsni

A reszelt krumpliból készült tócsnit mindenki ismeri, ez a cukkiniből készült változat, egy kis fetával bolondítva szintén sokak kedvence lesz. Frissen is és langyosan, de még hidegen is finom.

Tavaszi minestrone leves

Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Citrommal és mentával is készülhet a leves vöröslencséből. A végeredmény, pedig nem is akármilyen: frissítő és ízgazdag.

Mentás, citromos vöröslencse krémleves

Citrommal és mentával is készülhet a leves vöröslencséből. A végeredmény, pedig nem is akármilyen: frissítő és ízgazdag.
Sokan nem is gondolnák, hogy a tarhonyából grillezett padlizsánnal, cukkinivel és sok-sok zöldfűszerrel milyen remek tésztasaláta …

Tarhonyasaláta grillezett zöldségekkel

Sokan nem is gondolnák, hogy a tarhonyából grillezett padlizsánnal, cukkinivel és sok-sok zöldfűszerrel milyen remek tésztasaláta készíthető.

Vegán „paprikás krumpli”

Sütőtökös paprikás krumpli sárgarépával, lencsével és sok fűszerrel. Nem csak vegánoknak!

Kapros sárgarépafőzelék

Indiai ihletésű krémes sárgarépafőzelék, kaporral.